emil.gabor Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 dati capacul jos, acela unde sunt scrisi pasii pentru filet si avans , din fabrica sunt 4 suruburi, dar de obicei sta doar intrun surub acolo turnati ulei. tot acolo este pompa de ulei pt cutia de avans, vedeti daca functioneaza Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 domnule emil am desfacut capacu de care miați spus acum va rog sami spuneti care este surubu pe unde se poate pune ulei? va multumesc Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Nu trebe sa desfaceți nici un șurub . Puteți turna in tava oriunde deoarece el trebuie sa aibă găuri de scurgere pentru unei . Sau daca trebuie mult este o gaura mai mare si turnați direct in cutie Când se învârt Șuruburile de avans și filet pompa ar trebui să bage ulei in tăviță aceea Când se învârt Șuruburile de avans și filet pompa ar trebui să bage ulei in tăviță aceea Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 domnule Emil am desfacut suruburile pompei si am turnat ulei am scos pompa si am turnat am rezolvato mulțumită dumneavoastra, acun ce va mai rog am desfacut capacu strungului si as dori sa mai strang ambreiaju cam patineaza cand apas maneta in jos am depistat ca este piulita din dreapta cum ai cutia in fata dar filetu piulitei este spre dreapta sau spre stanga Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Si cand apăsați maneta in jos , in ce direcție se învârte universalul? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 in sensul invers acelor de ceasornic deci eu apas in jos si universalu se invarte invers Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 cand strunjiti normal , maneta este in sus ? întreb pentru ca maneta in jos ar trebuii sa NU fie sensul normal de lucru . Si ambreajul pe aceste sens nu se uzează nefiind folosit des . Doar la filetat si in sarcina doar la filetat filete de stanga . Link spre comentariu
Vizitator Ferenc Kovacs Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Buna seara un manual pentru SN400 1962 am cumparat un strung dar lipsesc cele 3 roti dintate dintre cutia de viteza si norton daca stie cineva nunarul dintilor la aceste roti va multumesc Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 domnilor un răspuns va rog,am incarcat bacurile la strung cu sudura supertit fin am strunjit au iesit cu o mica bătaie dar surpriza este că ,când am strâns un surub de filet a ramas amprenta filetului furubului in bacuri ,să le încarc cu super baz e mai bun? ce sfat imi dati Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Surpriza aia e doar pentru dumneata, pentru altii care mai si stiu citeceva nu`i! Bacurile sint din otel tratat termic, adica este calit otelul si este tare, min 55HRC. Sfat am unu singur, sa nu ne intrebi cum poti trata incarcarea cu sudura. Link spre comentariu
bcristian Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Bine ca nu le-ai incarcat cu cositor. Tu n-ai vazut pana acum ca materialul depus de 6013 (supertit fin) se zgarie cu cuiul? Polizeaza si incarca din nou cu 7018. Nici asta nu e ca originalul, dar e mult mai tare decat 6013. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 da domnule bcristian stiam că 6013 este moale față de 7018 dar imi era frică că nul pot strunji la strung aveți dreptate ,eu am niște electrozi de incarcări dure ok8478 dar prelucrarea se face numai prin polizare deaceea vă intreb daca incarc bacurile cu astfel de electrozi cum le pot strunji ca vidia nul prinde cu o piatra de biax merge ? vă mulțumesc Link spre comentariu
bcristian Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Da, vad ca e foarte dur. http://www.esabasia.com/asia/en/products/index.cfm?fuseaction=home.product&productCode=0031066 Posibil sa fie prea dur, sa vedem ce mai zic si altii, eu nu am folosit. Rectificarea se face cu piatra, luand cate f putin. Nu uita sa strangi in directia corecta, am mai discutat. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 da domnule bcristian mai aștept și părerile altor colegi chiar rog colegi bun voitori să mă ajute cu un raspuns ,dacă incarc cu acești electrozi cum așputea rezolva ,am vrut să cumpăr bacuri și au zis că tipul asta de bacuri nu se mai fac că strungu e din 1962 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Si acuma vin eu sa schimb totul . Supertit este mai dur decat 7018 . Sudura cu electrozi bazici se poate strunjii destul de ușor . Pe cand cele cu 6013 foarte greu către imposibil . Asta am întâlnit eu . Daca rectificati cu piața nu o sa aveti probleme . Sigur exista tot felu de electrozi speciali pentru încărcături dure . Dar totuși ? De ce a trebuit încărcat cu sudura bacurile . Pentru ce ? Care este scopul încărcării ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum