Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 25w cu 2 alimentari

Postări Recomandate

buna! de curand mi-am achizitonat un kit de amplificator audio (cu integratul tda 8947 tda 9844)si are 2 perechi de borne de alimentare, si eu alimentez doar una si functioneaza dar nu stiu daca la puterea maxima ,trebuie sa o alimentez si pe cealalta sa fie alimentate amandoua in acelasi timp?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acel kit poate fi echipat cu circuitul integrat tda 8947 sau tda 9844. Nu exista circuit integrat "tda 8947 tda 9844". Se alimenteaza cu 12-14V (sursa simpla). Urmareste pini 3 si 16 de la circuitul integrat la care pereche de borne sunt conectati. Acolo alimenteaza kitul cu +12V fata de masa. Pune o poza sa vedem si noi unde-s cele 2 alimentari. Seamana cu vreun modul de aici? http://www.google.ro/search?q=tda+8947/ ... 6#imgdii=_

Link spre comentariu

Pe modul ai 4 mufe? Una de alimentare cu 2 pini, 2 mufe iesire difuzoare ( cu cate 2 pini), si una cu 3 pini unde intra semnalul (L si R) pe care vrei sa-l amplifici. Poza ??Acum am vazut ca sunt 5 mufe. Tu intrebi de cea de langa LED. Kitul nu a venit si cu schema electrica? urmareste si vezi unde duce traseele de la aceea mufa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări