Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare centrala telefonica siemens hipath 1120

Postări Recomandate

Salutare,Am la un client o centrala telefonica siemens hipath 1120, cu 2 linii exterioare, 8 interioare. A fost programata acum cativa ani in felul urmator ... extensia 11 este telefonul principal, 12 si 13 sa aiba acces in exterior si sa sune impreuna atunci cand vine un apel din exterior, iar restul de la 14 la 18 sa nu sune cand vine un apel din exterior si sa nu poata suna in exterior.Acum am dorit sa dau voie la o extensie .. 16 sa poata suna in exterior. Am rezolvat cu "Assigning a class of service (COS)" cu manualul de programare in fata, i-am dat voie la ext. 16 sa aiba acces nerestrictionat la trunchiul 890Ce nu gasesc sa fac si habar nu am cum, este ca atunci cand suna cineva din exterior, sa sune atat 11(tel master), 12, 13 dar si extensia 16 ....Aveti idee cum se face asta?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• Eusebiu Angelescu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

N-am lucrat cu tipul asta de centrale dar la alte modele se putea face "port forwards"... cu alte cuvinte daca nu raspunde 11 in 5-10s ...--> se apleleaza 12 care dca nu raspunde --> 13 ...etc

Link spre comentariu

in momentul de fata suna in acelasi timp toate 3 ... si raspunde cine poate. Nu exista o secretara la telefonul master, acela e pus in camera tehnica langa centrala.

Link spre comentariu

daca aveti manualul de programare....incercati sa gasiti ceva de genul " Call Forward" ... nu port....cum am zis eu initial.Faptul ca suna 11,12,13 inseamna ca este activata functia de asign CO toPS: inca o data va spun ca n-am lucrat cu tipul acestaa de PBX....dar cred ca toate trebuie sa contina functiile minima....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări