mishen Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Buna ziua tuturor! rugaminte cu privire la router ackizitionat in urma cu 3 luni..a funtionat ok timp de doua luni pana ce a fost scos din priza ..iar acum nu mai intra decat pe anumite pagini si fisiere .. mentionez ca a fost chiar inlocuit la sugestia celor de la net ca ar fi defect aparatu..la fel funtioneaza si cu unu nou..mentiunez ca netu direct din cablu este ok..setarile au ramasa acelasi care au fost facute de cel ce la instalat..ce ai pute sa fac ca sa funtioneze la fel ca inainte ..cei de la net au zis ca nu este problema lor.. Link spre comentariu
iuli09 Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 incercati sa resetati routerul cu revenire la setarile din fabrica , eventual anulati firewallul routerului si vedeti cum se comporta . Link spre comentariu
riderinblack Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 2 routere se comporta identic? Daca da defectul consta in "omul de la butoanele de configurare..." Link spre comentariu
George(sb) Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 @mishen incearca in prima faza sa-i faci un upgrade de firmware il gasesti pe pagina producatorului, daca nici asa nu merge imprumuta unul de la un prieten sa te asiguri ca din punct de vedere al cunostintelor de configurare e ok, mie numele asta nu-mi spune nimic, nu ma mai zgarciti la tot felul de pocnitori, asa faceam si eu am avut un trendnet care l-am resetat aproape zilnic timp de 4 ani, am avut tp-link sunt ok sunt bunicele, au si ele bug-urile lor, l-am schimbat si pe ala acum am un cisco l-am bagat in priza si nici nu mai stiu pe unde e strica naibii rooteru ala si du-l sa-ti dea banii@riderinblack_tm poate e adevarat si ce spui tu, dar o spui intr-un fel in care multi se simt jigniti, sunt membrii ai forumului care s-ar putea simtii intimidati si descurajati, totul se invata prin exercitiu, unii prind mai usor altii mai greu, eu fac parte din categoria celor care prind greu, pana sa ajung foarte bun la hardware am distrus peste 200 de placi mi-am mancat nervii si banii aia nu inseamna ca pe vremea aceea eram un retardat si acum sunt un geniu, poate tu prinzi mai repede sau vezi altfel lucrurile nu ai nici un merit ca natura ti-a oferit anumite simturi mai dezvoltate ca la altii, sunt altii care iti sufla in ceafa in alte domenii, asa e viata, lasa oamenii sa greseasca si sa invete Link spre comentariu
riderinblack Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 I-am raspuns omului ca poate aparatul nu are nimic ci trebuie sa caute un alt om care sa-l configureze.Iar raspunsul meu "acid" se adreseaza in mod special acelora care azi pun mana pe un mouse si maine sunt mari mesteri (saptamanal aud de cate un astfel de "mester"). Daca alti colegi se simt jigniti le cer scuze.... Link spre comentariu
mishen Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 in principiu am sa chem pe un alt meserias daca nu reuseste nimic am sa l inlocuiesc cu altu mai performant..desi nu folosesc decat un laptop si telefon pentru net se pare ca nu orce router funtioneaza bine..tot la informatile altor meseriasi cump.. Multumesc toate bune Link spre comentariu
George(sb) Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 cand am ales sa cumpar un cisco la pret dublu, nu am facut-o pentru ca as avea eu cine stie ce date importante de transferat ci pentru ca doresc sa nu fie necesar sa resetez router-ul de 10x pe zi Link spre comentariu
riderinblack Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 @mishen, am avut ieri de configurat un Tenda (nu mai stiu modelul), evident ca nici cu draci nu a vrut sa realizeze conexiuni pppoe (rds). Si nu era o vechitura ci un router nou-nout (cumparat de om pe propria barba, eu nu recomand decat routere relativ scumpe - OpenWRT.....), cu garantie, l-am sfatuit pe om sa-l duca inapoi comerciantului si sa-si recupereze banii aruncati pe geam. In concluzie nu intotdeauna poate fi si mesterul de vina......Personal voi evita pe viitor tot ce produce Tenda. La fel te sfatuiesc si pe tine. Link spre comentariu
mishen Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 asa este ..dar a funtionat pana sa fie scon din priza..si ete cumparat de nou din magazin Link spre comentariu
mishen Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 ..iam dat revenire la setarile din fabrica se pare ca funtioneaza ceva mai bine ..dar tot face probleme la anumite pagini de net si mess(intra cad si cand)..asi mai incerca sa-i fac upgeade de firmware..dar se pare ca nu prea stiu ce versiune sa-i dau si cum..sait lor www tendacn.com..model W316R.. Link spre comentariu
mishen Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 versiune de soft actuala este V5.07.25_EN_02..am descarcat o versiune V5.07.42_en_02..foldaru este un VlC media file (bin)..nu am incercat sa -i fac ca nu stiu daca este ok ..cei pe care i-am chemat nau avut chef la fel si ei vede mai simplu in inlocuirea lui.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum