Vizitator byteworks Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 Zilele trecute m-a intrebat cineva daca stiu alt simulator inafara de MPLAB. Iata aici http://www.fored.co.uk/Eindex.htm WIZ C si WIZASM, includ simulator si simulare de dispozitive periferice, tastatura, LCD, LED etc. Link spre comentariu
MirceaM Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 PIC Simulator IDE, a se vedea http://www.oshonsoft.com Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Simul de la oshonsoft este super slab la viteza ! Trebuie sa faci compromisuri mari ca sa-l poti uitiliza ! Mult mai bun si foarte rapid este cel de la Proteus ! ISISDon Mario Link spre comentariu
MirceaM Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Ai dreptate ca oshon este lent, chiar si pe viteza cea mai mare, "ultimate". Dar pe acesta l-am facut sa mearga, daca ma-ntelegi. :wink: Anul trecut am facut eu insumi un simulator dar numai pt 12 biti (16C54-57) si era "combinat" cu aplicatia pt care a fost facut. As (putea) face un simulator ca lumea. Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Da te inteleg ! Si eu il am rezolvat pe Oshonsoft ! dar folosesc ISIS ca este mult mai rapid si mult mai versatil ! Poti sa simulezi mult mai multe chestii cu el !Don Mario Link spre comentariu
MirceaM Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Sifor, vad ca ai inteles exact ca e vorba de a avea simulator care sa mearga fara restrictii si sa fie... gratuit. Ce alte simulatoare exista, full-version si gratuite? Sau care sa poata fi convinse sa mearga fara restrictii (limitari)? Link spre comentariu
nixforever Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 daca tot a venit vorba de Proteus(isis) nu aveti ceva librarii noi sau ceva care le-ati creat voi? in special lcd-uri, sau ceva senzor optic ....ceva piese noi ca are prea putine dupa mine Link spre comentariu
sifor Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 Da ce ti-e lene sa le faci singur ? Sau sunt mai bune gata facute de altii ?Eu imi fac toate "devices-urile" de care am nevoie ! Nu e mare lucru de loc ! Este totul descris cu lux de amanunte,in help !Don Mario Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 Si daca tu le-ai facut tie greu sa le dai si la altii? Eu zic ca ideea aici pe forum este sa ajuti pe altii si sa gasesti raspunsuri sau chiar ajutor materializat in ceva facut de altii. Deci nu stiu daca Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 in viata asta totul este banul. Multi dintre noi am beneficiat de mult ajutor gratis si nu vrem sa recunoastem si in continuare nu dorim sa oferim ajutor gratis. Link spre comentariu
sifor Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 Vai da esti chiar intelept ! Chiar filozof, pari a fi ! Da componentele in Proteus tot singur o sa ti le faci ! Ca fiecare trebuie sa munceasca singur, sa-si faca ce are nevoie ! Nu se poate sa munceasca altii,pentru tine ! Succes !Don Mario Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum