Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simulator

Vizitator byteworks

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sifor

4

• MirceaM

3

• vlad_2770

2

• nixforever

1

Top autori în acest subiect

Ai dreptate ca oshon este lent, chiar si pe viteza cea mai mare, "ultimate". Dar pe acesta l-am facut sa mearga, daca ma-ntelegi. :wink: Anul trecut am facut eu insumi un simulator dar numai pt 12 biti (16C54-57) si era "combinat" cu aplicatia pt care a fost facut. As (putea) face un simulator ca lumea.

Link spre comentariu

Sifor, vad ca ai inteles exact ca e vorba de a avea simulator care sa mearga fara restrictii si sa fie... gratuit.

Ce alte simulatoare exista, full-version si gratuite? Sau care sa poata fi convinse sa mearga fara restrictii (limitari)?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

daca tot a venit vorba de Proteus(isis) nu aveti ceva librarii noi sau ceva care le-ati creat voi? in special lcd-uri, sau ceva senzor optic ....ceva piese noi ca are prea putine dupa mine

Link spre comentariu

Da ce ti-e lene sa le faci singur ? Sau sunt mai bune gata facute de altii ?Eu imi fac toate "devices-urile" de care am nevoie ! Nu e mare lucru de loc ! Este totul descris cu lux de amanunte,in help !Don Mario

Link spre comentariu

Si daca tu le-ai facut tie greu sa le dai si la altii? Eu zic ca ideea aici pe forum este sa ajuti pe altii si sa gasesti raspunsuri sau chiar ajutor materializat in ceva facut de altii. Deci nu stiu daca

Link spre comentariu

in viata asta totul este banul. Multi dintre noi am beneficiat de mult ajutor gratis si nu vrem sa recunoastem si in continuare nu dorim sa oferim ajutor gratis.

Link spre comentariu

Vai da esti chiar intelept ! Chiar filozof, pari a fi ! Da componentele in Proteus tot singur o sa ti le faci ! Ca fiecare trebuie sa munceasca singur, sa-si faca ce are nevoie ! Nu se poate sa munceasca altii,pentru tine ! Succes !Don Mario

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări