Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

c.i. tl431c

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlinEX

2

• Radiotelegrafist

2

• dan-a2

1

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

depinde de aplicatieconform datasheetului oriunde intre 2,5v si 36 de volti(The output voltage may be set toany value between VREF (approximately 2.5V) and 36V with twoexternal resistors)

Link spre comentariu

de fapt acest integrat poate fi folosit in circuit ca dioda zener, hai sa zic asa plastic, reglabila , sau ca stabilizator in sursele in comutatie! in fine este conceput a lucra ca un stabilizator paralel!

Link spre comentariu

de fapt nu am nici altul sa il schimb.intra 12vcc in el ma intereseaza ce tens.iese din el la ua.12vcc.ca sa-l inlocuiesc cu alta sursa,este de la un termostat electronic.multumesc

Link spre comentariu

man! nu ne intelegem! acest integrat are 3 pini! un anod, un catod, si un pin de control! Nu poate fi folosit ca atare pentru stabilizare! Are exact rolul unei diode zener a carei valoare poate fi comandata intre 2,5V si 36V! daca este folosita intrun termostat, nu cred ca poti inlocuii acel integrat cu un zener obisnuit, probabil valoarea se modifica odata cu temperatura! Este greu sa ne dam cu parerea fara o schema, ceva pe marginea caruia sa putem vorbii!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări