romicap Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Sper sa fi postat bine...sunt intersat sa stiu daca se poate aflaanul de fabricare al unui laptop si eventual nr. de ore de functionare.Daca stie cineva cum se procedeaza as multumi frumos ! Link spre comentariu
leoncris Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Concret , despre ce vorbim ? Link spre comentariu
George(sb) Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 la nr de ore, daca hdd e original verifici cu hdd sentinel sa vezi cate ore a rulat hdd-ul iar la anul de fabricatie eu ma uit sau pe placa de baza, la undele scrie, sau pe unitatea optica, nu vad la ce iti ajuta aceste informatii, dar ti-am raspuns Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Cred ca nu stie ce bile are la chipuri, cu Pb sau fara Pb. Link spre comentariu
George(sb) Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 treaba cu bilele e cam la noroc, am nimerit laptopuri de 3-4 ani cu bile cu plumb, si am nimerit laptopuri de acum 10 ani la care se dezlipeau chipurile mai greu ca la astea recente lead free Link spre comentariu
romicap Postat August 25, 2013 Autor Partajează Postat August 25, 2013 Concret , despre ce vorbim ? Ma refer daca exista vreun soft (program) care sa-ti ,,spuna'' cele intrebate de mine! Link spre comentariu
geomx Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Nu vei gasi un astfel de soft care sa-ti spuna ce vrei tu.... deci ramane de baza varianta spusa de @George(sb).Totusi mai ai la dispozitie si: - verificarea bios-ului..... macar afli ce versiune de bios eventual poti aproxima anul...... - verificare pe internet in functie de modelul respectiv - aproximare in functie ce componente hardware contine.... Link spre comentariu
lavynyu Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Concret nu poti sa stii anul de fabricatie decat daca acesta este scris pe placa de baza , orele de functionare are placii de baza nu ai cum sa le aflii nici cum deci raman orele de functionare ale hardului si cam atat ! Link spre comentariu
rimache Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Dupa service tag afli anul si luna fabricatiei Link spre comentariu
romicap Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 Dupa service tag afli anul si luna fabricatieiMultumesc rimache,ai avut dreptate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum