danutz- Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Salut Am facut schema lui tda2822 , dar vajaie foarte tare , cand ii dau semnal deabia daca se aude muzica ,si baraie foarte tare si cu jacku liber . Am refacut de 3 ori schema si am schimbat si integratu degeaba . Ce are de baraie ? Link spre comentariu
Ionut Remus Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Ai pus pe alimentare filtraj? Link spre comentariu
danutz- Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 da am pus chiar si pe baterie de 9v tot asa baraie Link spre comentariu
Ionut Remus Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 si eu am facut schema din datasheet si merge foarte bine!Undeva sigur ai fcut ceva gresit...sau poate l-ai alimentat gresit si l-ai busit! Link spre comentariu
mircea888 Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 danutz- posteaza schema exacta pe care ai realizat-o. Banuiesc ceva oscilatii parazite, altfel nu prea are ce sa fie. Cu intrarea la masa face la fel? Link spre comentariu
adicontakt Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 pune poze cu montajul Link spre comentariu
danutz- Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 lam pus acum pe o baterie de 9v (china) si pana la jumatate se aude bine dar dupa vajaie . E slaba bateria ca difuzorul e de la un tv philips mare . Link spre comentariu
Ionut Remus Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 1 din motive l-ai mentionat chiar tu....baterie slaba, dar un alt 2 lea motiv poate fi ca ii depasesti sensibilitatea de intrare, pune un potentiometru de volum pe intrare, de vreo 10K Link spre comentariu
danutz- Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 are deja de 100k ii mai pun unu ? Link spre comentariu
danutz- Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 danutz- posteaza schema exacta pe care ai realizat-o. Banuiesc ceva oscilatii parazite, altfel nu prea are ce sa fie. Cu intrarea la masa face la fel? adica cum cu intrarea la masa? Link spre comentariu
Ionut Remus Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Nu daca are....ceea ce auzi tu atunci cand e peste jumate se numesc distorsiuni si clipping! deci mai tare decat se aude atunci cand nu distorsioneaza nici nu va putea! incearca sa nu treci de jumatatea cursei potentiometrului(adica sa nu gajaie). daca vrei mai tare itisuregez sa te orientezi catre alt CI, eu pe asta il folosesc pentru casti, si nici pe alea nu se aude chiar asa tare!Intrare la masa...aica firul care vine semnalul, se atinge GND, in cazul asta de - Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum