Mihai Popa Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce senzor de curent sa folosesc pentru a detecta trecerea unui curent de 1-2 A curent continuu, insa fara sa tai cablul (fara shunt).Am vazut ca sunt ceva senzori care se pun pe cablu, insa acestia sunt pentru curent alternativ.Va multumesc. Link spre comentariu
Mircea Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Vezi asta: http://www.ebay.com/itm/Hall-Effect-Current-Sensor-For-Hobbyist-Arduino-Compatible-AC-DC-10A-75A-/230991057211 Apoi, daca ai bani, si in functie de curent: LEM, Phoenix contact. Nu stiu cine ii vinde in Romania. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 pentru a detecta trecerea unui curent de 1-2 A curent continuuDeoarece nu doriţi măsurarea valorii curentului (ci numaipunerea în evidenţă a acestuia) puteţi utiliza în acestscop o simplă busolă.Cu ajutorul ei se mai poate determina inclusiv sensulcurentului care străbate acel conductor, pe baza unorcunoştinţe elementare despre electromagnetism. Link spre comentariu
gica70 Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 ..sau bobinati cateva spire pe un contact de releu "trestie" (reed); se gasesc in magazinele de specialitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum