nelutuPO Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Buna seara, o masina de spalat rufe adusa de afara cu numele ,,Tudor " are 2 gauri in garnitura de hublou si are pierderi cam mari de apa. Problema este ca gaurile sunt una in partea de jos si cealalta in partea de sus si nu prea pot roti garnitura. Cu ce se poate lipi/ vulcaniza sa reziste si la apa fierbinte si la vibratii. Stima Link spre comentariu
lorik199 Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Ai putea incerca cu petice pt camere de bicicleta puse pe partea din spate, sunt modele ce au aprox 3 cm in diametru si sunt foarte ieftine. Link spre comentariu
nelutuPO Postat August 20, 2013 Autor Partajează Postat August 20, 2013 Si eu m-am gindit la petece bicicleta dar nu stiu daca rezista la temperatura si apa. Chiar daca le pun pe spate apa tot ajunge prin spartura la ele. Stima Link spre comentariu
valangjed Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Nu merge cu silicon? Link spre comentariu
Vizitator mihaiap Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 silicon de inalta temperatura este de culoare rosie/neagra si se gaseste la tuburi mici. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 silicon de inalta temperatura este de culoare rosie/neagra si se gaseste la tuburi mici. nu cred ca lipeste pe suport gen cauciuc ....sau eu unul nu am vazut. Link spre comentariu
traianpop Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 O alta solutie ar fi lipirea unor bucati taiate din alta garnitura de hublou, folosind un adeziv din gama bizon. Sper sa nu gresesc, in aceste garnituri se foloseste cauciuc siliconat, sau cu denumire asemanatoare, scuze daca am gresit denumirea. In orice caz, cei mai multi adezivi rezista la cca 60 de grade, nu vad motivul pentru care veti folosi masina la temperatura mai mare.Si...se presupune ca va referiti la gauri accidentale, nu la cele PREVAZUTE de fabricant! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Salut ,pune o poza,doua ca sa ne lamurim. Link spre comentariu
nelutuPO Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau , dar nu este vorba de gauri facute de fabricant ci fisuri subtiri. Cred ca este bun siliconul care il folosesc la etansarea cuvelor care sunt lipite si le tai ptr inlocuirea rulmentilor si simeringului. Va anunt rezultatul. Stima Link spre comentariu
nelutuPO Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 Buna ziua, asa cum era de asteptat, rezultatul ok a fost etansarea cu silicon rosu care rezista la apa fierbinte. Cu stima Nelu G Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Bun si asa ,dar cat v-a tine?De preferat era inlocuirea garniturii. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 mai merge si varianta sa cosi cu ata gaurile si pe urma pui silicon(de preferat incolor) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum