Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Garnitura Hublou

nelutuPO

Postări Recomandate

Buna seara, o masina de spalat rufe adusa de afara cu numele ,,Tudor " are 2 gauri in garnitura de hublou si are pierderi cam mari de apa. Problema este ca gaurile sunt una in partea de jos si cealalta in partea de sus si nu prea pot roti garnitura. Cu ce se poate lipi/ vulcaniza sa reziste si la apa fierbinte si la vibratii. Stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutuPO

4

• lorik199

1

• Eusebiu Angelescu

1

• valangjed

1

Top autori în acest subiect

silicon de inalta temperatura este de culoare rosie/neagra si se gaseste la tuburi mici.

:nas: nu cred ca lipeste pe suport gen cauciuc ....sau eu unul nu am vazut.
Link spre comentariu

O alta solutie ar fi lipirea unor bucati taiate din alta garnitura de hublou, folosind un adeziv din gama bizon. Sper sa nu gresesc, in aceste garnituri se foloseste cauciuc siliconat, sau cu denumire asemanatoare, scuze daca am gresit denumirea. In orice caz, cei mai multi adezivi rezista la cca 60 de grade, nu vad motivul pentru care veti folosi masina la temperatura mai mare.Si...se presupune ca va referiti la gauri accidentale, nu la cele PREVAZUTE de fabricant!

Link spre comentariu

Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau , dar nu este vorba de gauri facute de fabricant ci fisuri subtiri. Cred ca este bun siliconul care il folosesc la etansarea cuvelor care sunt lipite si le tai ptr inlocuirea rulmentilor si simeringului. Va anunt rezultatul. Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări