hifihifi Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Salut am si eu o nelamurire si cred ca multi au intampinat asa ceva, de cateva zile nu pot citi e-mailul intru in cont-ul de mess si cand dau sa citesc e-mailul da sa se incarce dar la un momendat apare Error tempory 19!!!Ce poate sa fie ???Am intrat si in sectiunea de ajutor la "Yahoo" am urmat pasii si nimic nimic si nici pe alt calculator nu merge tot asa face dar pe alte conturi nam treaba !!!Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema? Link spre comentariu
popa ionut Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 poate te ajuta http://help.yahoo.com/kb/index?page=con ... id=SLN3553 Link spre comentariu
hifihifi Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 am incercat si nimic. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Incarca din nou programul Yahoo Messinger, cu toate datele necesare si ar trebui sa mearga Link spre comentariu
puriu Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 In ultima vreme e mare bulibaseala la Yahoo Mail. Unor amici li s-a taiat contul si l-au primit inapoi dupa mai multe interventii. Mie mi-au oprit contul ieri cu scuze, ziceau ca echipa are ceva de lucru la el. Azi l-am primit inapoi. Link spre comentariu
paul14 Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Au inceput sa stearga/dezactiveze adresele vechi care nu mai sunt folosite. Link spre comentariu
hifihifi Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 am incercat dar acum spune error tempory 15 nu stiu ce sa ma-i fac si aveam cateva e-mailuri de citit fffoarte inportante. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Eu asi zice sa incercati si pe un alt browser... si daca tot asa face...eu asi mai zice sa incercati si pe un alt net..adica la un vecin .. Succes !!! Link spre comentariu
hifihifi Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 am incercat si pe alt browser absolut nimic si de la altcineva nustiu ce sa ma-i fac dati-mi cateva idei am vb si cu ce-i de la romtelecom si mi-a zis ca sar putea sa fie de la yahoo si sa ma-i astept dar cat ?ca asta a fost saptamana trecuta. Link spre comentariu
puriu Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 Trebuie discutat direct cu cei de la Yahoo (prin Gmail de exemplu). Sunt tipi si tipe foarte amabili. Link spre comentariu
hifihifi Postat August 22, 2013 Autor Partajează Postat August 22, 2013 si care-i adresa cum ai pot contacta? Link spre comentariu
hifihifi Postat August 23, 2013 Autor Partajează Postat August 23, 2013 rog care stie o adresa de contact pentru ce-i de la yahoo so expuna aicea poate rezolv ceva.va multumesc. Link spre comentariu
hifihifi Postat August 24, 2013 Autor Partajează Postat August 24, 2013 Salut ,chiar nu stie nimeni cum ai pot contacta pe ce-i de la e-mail? Link spre comentariu
hifihifi Postat August 24, 2013 Autor Partajează Postat August 24, 2013 A-mi cer scuze am vrut sa zic pe ce-i de la "Yahoo". Link spre comentariu
iuli09 Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 eu n-am gasit decat asta : http://info.yahoo.com/legal/ro/yahoo/contact.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum