Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptie programe satelit satelit

Vizitator Nairda_electro

Postări Recomandate

Banuiesc ca nu este floare la ureche sa montezi antene cu atatea LNB-uri :rade:.Plus ca ai mult de lucru si cu receiverul .Am vazut receivere cu o groaza de porturi.Probabil ca pentru asa ceva sunt si costa nu gluma.

Link spre comentariu

Am si un dispozitiv cu doua LNB-uri, problema este ca nu stiu pe ce unghiuri este reglat.

Am sa postez si ceva poze.

post-245180-0-46049400-1441823046_thumb.jpg

post-245180-0-90897200-1441823074_thumb.jpg

O banuiala am ca ar fi pe Astra 19,2°E si Hotbird 13°E

Schema sateliti pentru multifeed:

Posted Image

In realitatea pozitionarea pe antena se face in oglinda, am incercat chestia asta din soft si a iesit asa:

post-245180-0-69177300-1441824492_thumb.jpg

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

FTA -urile sunt gratis.

Eutelsat 16°E programe in lb. romana + moldovenesti

1 Pro TV International

2 TVR 3

3 TV Romania International

4 TVR Cluj

5 TVR Craiova

6 TVR Iasi

7 TVR Timisoara

8 TVR Tirgu Mures

9 Trinitas TV

10 Etno TV

11 Taraf TV

12 Estrada TV

13 Alfa Omega TV

14 West TV

15 Bucuresti 1 TV

16 TV 7 (Moldova)

17 STS

18 Realitatea TV

19 Realitatea Plus

majoritatea acestor programe se pot prinde doar cu receptoare de satelit dvb-s2...(exemplu ...tvr-urile)

care au un aparat mai vechi(receptor de satelit dvb-s),nu pot prinde decât realitatea,west tv ,b1 şi favorit(pentru cei cu antene cu diametru mai mare ) plus câteva canale străine...

pe thor6 -intelsat 10-02 sunt mai multe programe(FTA)româneşti care se pot prinde cu aparatele vechi dvb-s...

Editat de elmar
Link spre comentariu

Buna seara,intimplator am dat de aceasta discutie despre receptia prin satelit,am si eu un receptor de la digi (hss-1160na),pot receptiona ceva cu el si pe ce satelit?.Va multumesc!

Editat de pitiay68
Link spre comentariu

Buna seara,intimplator am dat de aceasta discutie despre receptia prin satelit,am si eu un receptor de la digi (hss-1160na),pot receptiona ceva cu el si pe ce satelit?.Va multumesc!

receptorul e dvb-s! deci nu puteti receptiona decât canalele de pe standardul vechi...

din păcate digi a updatat softul acestor receptoare...şi nu se mai pot prinde decât programele din grila digi( deci trebuie să aveti o cartelă validă de digi)...singurul canal care-l puteti receptiona la liber e digi24(din ce stiu eu) pe intelsat10-02.

dacă receptorul nu a fost folosit în ultimii ani(nu mai stiu exact când s-a făcut update la ele) e posibil să fi rămas cu softul vechi...şi să îl puteţi folosi cu succes la recepţionarea programelor FTA(dvb-s)

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări