Cristian74 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Sunt si cu mai multe >< Antena toroidala cu 16 LNB-uri: Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Iti apartin antenele si LNB-urile din poze?Caci atunci in mod sigur esti foarte pasionat de asa ceva. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Inca nu. Insa am studiat mai multe posibilitati. Am montat antene doar in cercul de cunoscuti. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Banuiesc ca nu este floare la ureche sa montezi antene cu atatea LNB-uri .Plus ca ai mult de lucru si cu receiverul .Am vazut receivere cu o groaza de porturi.Probabil ca pentru asa ceva sunt si costa nu gluma. Link spre comentariu
Savu Vio Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Exista comutatoare disecq pentru fiecare LNB si iesire la receiver,avantajul este ca vezi programe de pe toti satelitii fixati fara sa tot rotesti antena. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Am si un dispozitiv cu doua LNB-uri, problema este ca nu stiu pe ce unghiuri este reglat. Am sa postez si ceva poze. O banuiala am ca ar fi pe Astra 19,2°E si Hotbird 13°E Schema sateliti pentru multifeed: In realitatea pozitionarea pe antena se face in oglinda, am incercat chestia asta din soft si a iesit asa: Editat Septembrie 9, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 (editat) FTA -urile sunt gratis. Eutelsat 16°E programe in lb. romana + moldovenesti 1 Pro TV International 2 TVR 3 3 TV Romania International 4 TVR Cluj 5 TVR Craiova 6 TVR Iasi 7 TVR Timisoara 8 TVR Tirgu Mures 9 Trinitas TV 10 Etno TV 11 Taraf TV 12 Estrada TV 13 Alfa Omega TV 14 West TV 15 Bucuresti 1 TV 16 TV 7 (Moldova) 17 STS 18 Realitatea TV 19 Realitatea Plus majoritatea acestor programe se pot prinde doar cu receptoare de satelit dvb-s2...(exemplu ...tvr-urile) care au un aparat mai vechi(receptor de satelit dvb-s),nu pot prinde decât realitatea,west tv ,b1 şi favorit(pentru cei cu antene cu diametru mai mare ) plus câteva canale străine... pe thor6 -intelsat 10-02 sunt mai multe programe(FTA)româneşti care se pot prinde cu aparatele vechi dvb-s... Editat Septembrie 9, 2015 de elmar Link spre comentariu
pitiay68 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Buna seara,intimplator am dat de aceasta discutie despre receptia prin satelit,am si eu un receptor de la digi (hss-1160na),pot receptiona ceva cu el si pe ce satelit?.Va multumesc! Editat Septembrie 9, 2015 de pitiay68 Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Buna seara,intimplator am dat de aceasta discutie despre receptia prin satelit,am si eu un receptor de la digi (hss-1160na),pot receptiona ceva cu el si pe ce satelit?.Va multumesc! receptorul e dvb-s! deci nu puteti receptiona decât canalele de pe standardul vechi... din păcate digi a updatat softul acestor receptoare...şi nu se mai pot prinde decât programele din grila digi( deci trebuie să aveti o cartelă validă de digi)...singurul canal care-l puteti receptiona la liber e digi24(din ce stiu eu) pe intelsat10-02. dacă receptorul nu a fost folosit în ultimii ani(nu mai stiu exact când s-a făcut update la ele) e posibil să fi rămas cu softul vechi...şi să îl puteţi folosi cu succes la recepţionarea programelor FTA(dvb-s) 1 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Da am receiver HD pe 16°E cel din filmulete... am si receiver DVB S dar pe Thor 1°W cu el nu prind decat 3 programe FTA lb romana : Publika Credo Romania TV Din ce vad ar mai trebui sa se receptioneze si : TVSudEst Inedit TV Focus Sat TV Speranta TV U (Romania) astea tot DVB S Si 1 Music Channel Pe asta il prind. Editat Septembrie 9, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
Savu Vio Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 12092 H 28000-Inedit tv,Tv Sud Est 12563 V 27500-Speranta 12687 H 27500-U tv 12111 V 27500-Focus Sat Info Link spre comentariu
Cristian74 Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Am urcat un filmulet pe youtube cu lista actualizata de canale FTA de pe Eutelsat 16°E . La aceasta data sunt 102 canale TV! Link spre comentariu
asterix196803 Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Mai gasesti citeva programe libere si pe Astra 31,5 est.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum