Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptie programe satelit satelit

Vizitator Nairda_electro

Postări Recomandate

La inceputul erei digitale,(de la programe analogice la digitale) multe programe au fost libere. :da Dupa o vreme au inceput codarile. :speriat Ar fi culmea dupa ceva timp sa le codeze pe toate... :nas:Nu spune nu.

Link spre comentariu

......Am reusit sa receptionez Hellas2 la 39°E ( :dans: ), prinde acolo 3 canale Romanesti Etno, Nasul TV, si Favorit.am sa urc filmuletul :da

.....................................................................................................................................................Si filmuletul promis:http://youtu.be/Jf74wqmN8aUJf74wqmN8aU
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator Cristian Atodiresei

de ce numi merge etno tv si taraf 

eu miam pus satelitul thor si nu stiu cumsa pun etno si taraf tv care poate sami spuna ce sa fac multumesc 

Link spre comentariu

de ce numi merge etno tv si taraf 

eu miam pus satelitul thor si nu stiu cumsa pun etno si taraf tv care poate sami spuna ce sa fac multumesc 

sunteti abonat la vre-o firma de distributie a posturilor tv prin satelit?daca da ...la care?

Link spre comentariu
Vizitator Cristian Atodiresei

nu sunt abonat eu miam pus antena pe satelitu thor si vad vro doua programe romanesti gratis dar am auzit ca pot prinde si etno si taraf dar imi trebue niste coduri si nu stiu de unde sa le gasesc va rog sami spuneti cineva multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări