Vizitator Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Cu o antena parabolica setata pe un singur satelit, lista de programe romanesti este limitata. Parerea mea, este ca dupa satelitul Intelsat 12 at 45.0°E unde se afla Prima Tv, nu se mai merita cautarea altor programe si sateliti. http://www.lyngsat.com/Intelsat-12.htmlPe Intelsat 12 prinde doar doua programe romanesti, iar Prima si PROTV, TVR1 & 2, se prind si terestru aici in Pitesti pe intrarea de antena a TV-ului cu o mica antenuta Yagi-Uda pe UIF...mi se pare mai interesant Thor 1W si sa mai vedem ce cu Eutelsat 16E. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Am inteles treaba cu meniul.Am sters toti satelitii, ii dau cautare pe antena si imi spune exact ce TP-uri prinde apoi le salvez pe numele satelitului caruia apartin.Am reusit sa receptionez Hellas2 la 39°E ( ), prinde acolo 3 canale Romanesti Etno, Nasul TV, si Favorit.am sa urc filmuletul De pe Eutelsat 16 am prins cateva TP-uri pe 10721 H tp A1 si 12676 H tp F5 dar nu imi intra urmatoarele TP-uri: 11046 H tp B3 ; 11131 V tp B6 s; 11512 V tp D4, 12550 V tp F2 ; 12559 V tp F2 si 12575 V tp F2 , unde sunt cateva canale TV romanesti (Antena Stars , Antena 3 , Euforia TV, GSP TV ,TVR 3,TVR News, TVR International,TVR Cluj,TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Timisoara,TVR Targu-Mures, B1, Trinitas TV, GiGa TV, TTV).Am sa fac un filmulet cu lista de canale receptionate... :confuz1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Am aici o lista cu sateliti ce se pot receptiona pe teritoriul Romaniei. http://www.opensat.ro/ro/sisteme-sateli ... eliti.html Showing 432 transponders 109 satellites on list: http://satfeeds.info/?satid=0160&var=fr ... &limit=500 Link spre comentariu
uvas Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Pe 16E,TVR-urile,Etno,Taraf,...,Trinitas sunt HD, daca receiverul nu este HD (DVB-S2) nu merg,ce diametru are antena?Unele TP au semnal mai slab.Pe 1W puteti sa o lasati fixata daca receiverul nu este HD,sunt mai multe programe romanesti si din Moldova. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Pe 16E,TVR-urile,Etno,Taraf,...,Trinitas sunt HD, daca receiverul nu este HD (DVB-S2) nu merg,ce diametru are antena?Unele TP au semnal mai slab.Pe 1W puteti sa o lasati fixata daca receiverul nu este HD,sunt mai multe programe romanesti si din Moldova.DA receiverul nu este HD...Diametru antena 0,8mPot sa fac rost de un receiver Dolce HD cu cartela expirata dar nu stiu daca se poate adapta in cazul de fata, recunoaste satelitul Eutelsat16?Pe 16E sunt convins ca antena mea le receptioneaza. Link spre comentariu
uvas Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Da o,8m este acceptabil,receiverul Dolce merge numai cu cartela lui,nu-l puteti folosi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Da o,8m este acceptabil,receiverul Dolce merge numai cu cartela lui,nu-l puteti folosi.Ok, o sa caut un receiver HD (DVB-S2) pentru FTA Link spre comentariu
uvas Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Se pare ca ati avut si Eutelsat 16E sub denumirea de Eutelsat W2,daca vreti sa reveniti la setarile de la inceput dati resetare din fabrica. Link spre comentariu
japan Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Buna dimineata. Pe ce satelit vreti sa montati antena? Eu alegeam intre 1 W, 16 E sau 4 W. Alta optiune ar fi diseqc switch, dar pentru un incepator mai greu de rezolvat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Buna dimineata. Pe ce satelit vreti sa montati antena? Eu alegeam intre 1 W, 16 E sau 4 W. Alta optiune ar fi diseqc switch, dar pentru un incepator mai greu de rezolvat. 1W e ok4W e ok Sunt la 16E cu receptia HD care am inteles ca receiverul meu Sunny "e naspa".Nu am probleme cu rotitul (antena e la fereastra in lateral) daca vreau sa vad ceva in max 1 min o pun pe pozitie am marcaje. Link spre comentariu
uvas Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Vedeti cu meniu 2580 daca nu puteti sa intrati la key biss pentru N24 si Kanal D. Link spre comentariu
japan Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 La 16E este necesar receptor hd, dar si pe majoritatea satelitilor, care se pot receptiona in Romania. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 La 16E este necesar receptor hd, dar si pe majoritatea satelitilor, care se pot receptiona in Romania. E bine de stiut...Cei de la Sunny nu au scris a asta pe cutie Mesajul nu este o antireclama la Sunny, ci o reclama la antireceiver HD Sunny. Link spre comentariu
japan Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Sunt atatea marci de receptoare cu hd. E bine de stiut...Cei de la Sunny nu au scris a asta pe cutie Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Sunt atatea marci de receptoare cu hd. E bine de stiut...Cei de la Sunny nu au scris asta pe cutie Ok sunt...dar si costa!http://www.receptoaredigitale.ro/receptoare-satelit/E bine de stiut si ca pretul antenei Sunny de la Real (Pitesti) este cu 60% reducere Asa ca nu-mi pare rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum