Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptie programe satelit satelit

Vizitator Nairda_electro

Postări Recomandate

Cu o antena parabolica setata pe un singur satelit, lista de programe romanesti este limitata. Parerea mea, este ca dupa satelitul Intelsat 12 at 45.0°E unde se afla Prima Tv, nu se mai merita cautarea altor programe si sateliti. :da

http://www.lyngsat.com/Intelsat-12.htmlPe Intelsat 12 prinde doar doua programe romanesti, iar Prima si PROTV, TVR1 & 2, se prind si terestru aici in Pitesti pe intrarea de antena a TV-ului cu o mica antenuta Yagi-Uda pe UIF...mi se pare mai interesant Thor 1W si sa mai vedem ce cu Eutelsat 16E.
Link spre comentariu

Am inteles treaba cu meniul.Am sters toti satelitii, ii dau cautare pe antena si imi spune exact ce TP-uri prinde apoi le salvez pe numele satelitului caruia apartin.Am reusit sa receptionez Hellas2 la 39°E ( :dans: ), prinde acolo 3 canale Romanesti Etno, Nasul TV, si Favorit.am sa urc filmuletul :da De pe Eutelsat 16 am prins cateva TP-uri pe 10721 H tp A1 si 12676 H tp F5 dar nu imi intra urmatoarele TP-uri: 11046 H tp B3 ; 11131 V tp B6 s; 11512 V tp D4, 12550 V tp F2 ; 12559 V tp F2 si 12575 V tp F2 , unde sunt cateva canale TV romanesti (Antena Stars , Antena 3 , Euforia TV, GSP TV ,TVR 3,TVR News, TVR International,TVR Cluj,TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Timisoara,TVR Targu-Mures, B1, Trinitas TV, GiGa TV, TTV).Am sa fac un filmulet cu lista de canale receptionate... :confuz1

Link spre comentariu

Pe 16E,TVR-urile,Etno,Taraf,...,Trinitas sunt HD, daca receiverul nu este HD (DVB-S2) nu merg,ce diametru are antena?Unele TP au semnal mai slab.Pe 1W puteti sa o lasati fixata daca receiverul nu este HD,sunt mai multe programe romanesti si din Moldova.

Link spre comentariu

Pe 16E,TVR-urile,Etno,Taraf,...,Trinitas sunt HD, daca receiverul nu este HD (DVB-S2) nu merg,ce diametru are antena?Unele TP au semnal mai slab.Pe 1W puteti sa o lasati fixata daca receiverul nu este HD,sunt mai multe programe romanesti si din Moldova.

DA receiverul nu este HD...Diametru antena 0,8mPot sa fac rost de un receiver Dolce HD cu cartela expirata dar nu stiu daca se poate adapta in cazul de fata, recunoaste satelitul Eutelsat16?Pe 16E sunt convins ca antena mea le receptioneaza.
Link spre comentariu

Buna dimineata. Pe ce satelit vreti sa montati antena? Eu alegeam intre 1 W, 16 E sau 4 W. :da Alta optiune ar fi diseqc switch, dar pentru un incepator mai greu de rezolvat. :jytuiyu

1W e ok4W e ok Sunt la 16E cu receptia HD care am inteles ca receiverul meu Sunny "e naspa".Nu am probleme cu rotitul (antena e la fereastra in lateral) daca vreau sa vad ceva in max 1 min o pun pe pozitie am marcaje.
Link spre comentariu

La 16E este necesar receptor hd, dar si pe majoritatea satelitilor, care se pot receptiona in Romania. :da

E bine de stiut...Cei de la Sunny nu au scris a asta pe cutie :nas:

Posted Image

Mesajul nu este o antireclama la Sunny, ci o reclama la antireceiver HD Sunny. :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări