Vizitator yo8bge Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Caut schema sursei Proxel AV-6035NFA.Pentru cei intersati atasez schema sursei MPS-52350 s350.pdf Link spre comentariu
Flor Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Cine a depanat sursele de PC o sa fie placut surprins, hi, hi.. Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 2sc3320 cam greu de gasit si sa fie bun, recomand inlocuirea cu BU2532 16amperi 1500V varfuri cu mult mai bun decat originalul, iar daca se vrea inlocuirea cu ceva pe aproape se pot incerca cu BUV48 sau BUH1015 ultimele doua fiind mai slabi la tensiunea varf C-E.Succes in depanat de surse. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Am reparat o sursa mps-52350 ce avea tranzistorii puscati (plus o gramada de alte piese) am pus 2sc4138 originali, recuperati dintr-o sursa PC ATX si merge perfect Intrebare: a mai incercat cineva sa modifice plaja in care sursa poate varia tensiunea de iesire ? Am studiat schema postata de yo8bge. As vrea sa obtin o plaja undeva intre 5-15V Editat Decembrie 8, 2016 de Rx-Tx Link spre comentariu
gabimix Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Pentru alimentarea transceiverelor "industriale" care s-au perindat pe la mine in debara eu folosesc de vreo 10 ani o sursa Alinco DM-330MVE. Este o sursa fiabila cu bune comentarii pe eham. net, cumparata de mine de la o firma din Bucuresti. Eu am varianta originala pe care scrie "made in Japan" si nu o clona care are panoul frontal si aspectul exterior ca originalul. Din pacate nu pot atasa fisere mai mari de 500kb (!?). Fisere cu surse de alimentare gasiti aici: http://www.radiomanual.info/schemi/ACC_powersupply/z_ACC_powersupply.php 73 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Intrebare: a mai incercat cineva sa modifice plaja in care sursa poate varia tensiunea de iesire ?Nu stim, dar poti fi primul.Scoti protectia de supratensiune si pui semireglabil in loc de R31.S-ar putea sa fie nevoie sa umbli si la compensare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum