catax4u Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Va salut. O intrebare am : se poate realiza un filtru pt semnal radio provenit de la o antena obisnuita de radio, din aia telescopica? Eu vreau sa scap de baraitul aia enervant si ma gandeam la un filtru simplu cu un condensator, o rezistenta, ceva simplu. Ma gandesc ca poate scap de parazitii aia daca trec semnalul printr-un condensator, asa ca o idee generala, dar poate a mai facut cineva un filtru simplut pt semanalul radio... Link spre comentariu
puriu Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Receptorul filtreaza foarte bine semnalele pe alte frecvente. Ceea ce se aude este un semnal parazit cu armonici inclusiv in banda receptionata. Asa ceva nu se poate filtra. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Verifica condensatorul de deparazitare a autoturismului. Link spre comentariu
Vizitator r3l3u Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 YO8CDQ de unde ai tras concluzia ca e antena de masina? Nu e posibila filtrarea de care vorbiti dumneavoastra, semnalul care ajunde la difuzoare este deja filtrat. Link spre comentariu
Selena Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 catax4u, spune-ne ce banda radio te intereseaza (FM, AM, ...), ce radio ai, unde faci receptia radio, cum alimentezi radioul, ce surse de paraziti cunoscute ai (modem, centrala termica, autoturism etc.). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum