Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic anglia

Postări Recomandate

buna ziua!am un panasonic model tx -21jt1,sasiu Z7(procesor SDA5254-AO16),adus din anglia care trebuie schimbat selectorul pt fif -uif si norma de sunet bg-dk,am incercat sa schimb dumpul dar nu am gasit unul compatibil ,cu cele gasite pe elektroda am canale de la 0-99,dar nu gaseste programe in uif(nu am schimbat inca selectorul) si lipsa sunet,daca are cineva un dump testat pt acest tv...?atasez si dumpul original daca stie cineva sa-l modifice.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

7

• tehtronics

4

• Iachim

2

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

buna ziua!am un panasonic model tx -21jt1,sasiu Z7(procesor SDA5254-AO16),adus din anglia care trebuie schimbat selectorul pt fif -uif si norma de sunet bg-dk,am incercat sa schimb dumpul dar nu am gasit unul compatibil ,cu cele gasite pe elektroda am canale de la 0-99,dar nu gaseste programe in uif(nu am schimbat inca selectorul) si lipsa sunet,daca are cineva un dump testat pt acest tv...?atasez si dumpul original daca stie cineva sa-l modifice.....

Cred ca nu trebuie de schimbat selectorul1. Schimbati filtru, cu unul de 6,5Mhz (DK) si 5,5MHz(BG)2. schimbati filtrul IF, care se contina aceste doua standarde3. Si din service mode, activati BG si DK, sau schimbati dumpul, cu unul ca acestaBafta
Link spre comentariu

nu merge nici cu dump -urile trimise ,adica nu are imagine prinde ceva asemanator cu norma franceza ,cu memoria lui merge doar uif, selectorul l-am schimbat cu unul fif uif ,daca stie totusi cineva sa modifice dumpul original.....s-au un dump testat

Link spre comentariu

trebuie sa accesezi Self Check...apesi STATUS(OSD) de pe telec. simultan cu "V" de pe panoul tv.Vei avea probabil: OPT = 02Spune daca reusesti, apoi mai vorbim

Link spre comentariu

Nu mai fii atat de evaziv in explicatii...deci: -spune daca ai inlocuit tuner, FUS si filtre...-cum se manifesta cu ultimul "dump" ?-ce valoare ai acum la OPT ?

Link spre comentariu

cred ca din memorie este problema,eu am scris 24c08 ,el avut brc4c02, am pus o vechitura de 24c02 si merge fif -uif ,dar nu am culoare si sonor;am incercat sa o scriu dar imi da eroare ,o sa mai caut o alta memorie poate reusesc sa o scriu

Link spre comentariu

l-am dovedit ,tv a devenit functional si in romania prin schimbarea op din 02 in FF ,si binenteles schimbarea selectorului , filtru fus, filtru sunet

Felicitari, si foarte interesant cu ce memorie a mers????Si ar fi foarte bine , daca am putea si noi sa vedem dumpul. Desi este clar ce schimbare ai facut, am fi interesati si noi sa stim cu ce dump functionea, pentru viitor.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări