Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Christmas Star

marik2500

Postări Recomandate

Așteptăm cu nerăbdare pozele. A mea e in stadiu care l-ati vazut mai sus in poze. Astept niste bucati de plexiglas de la un amic de pe okazii sa le tai si sa le găuresc. Cum ar fi mai bine sa las pătrat cadrul sau sa-l tai in forma de stea?

Link spre comentariu

Am vazut filmuletzul. E foarte tare. Nimik de reprosat, poate doar ca nu ai folosit leduri de mai multe culori ca autorul. Astept materialele ca sa o fac si pe a mea! Am vazut ca are multe jocuri de lumini. Nu ai sa găsești niciodată asa ceva in comert! Daca ne uitam la HEX vedem ca e destul de mare (27,8kB) comparabil cu al altor montaje! Bafta in continuare! :aplauze

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu am reusit sa fac ,,Steluta de Craciun,, pana la 1 Decembrie dar sper sa o termin de Craciun. Am folosit o bucata de plexic alb de 4mm, am folosit LED-uri de 10mm(inca nu le am pe toate) pe care le-am fixat in gauri cu silicon transparent. Iata cum decurge procesul de fabricare!

post-41319-139829721578_thumb.jpg

post-41319-139829721605_thumb.jpg

post-41319-139829721632_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Felicitari !!. Am facut si eu steaua in mai multe variante. Am pus si un filmulet acum un an  pe un alt cont care mi-a fost sters de aici (nu stiu din ce cauza)

Stiu ca mi-ai reprosat ca nu am facut-o in mai multe culori, dar mie chiar imi place doar intr-o culoare.Am facut pana acum vreo 20 de buc pt. prieteni si "obligatii",. Majoritatea au vrut tot monocrome.Un sfat: in locul trafului ala mare, poti folosi un incarcator in comutatie cu iesire USB din cele f. mici si ieftine. Eu le folosesc in multe aplicatii, chiar inseriate.http://www.elforum.info/topic/94205-repararea-becurilor-cu-led/page-5
Link spre comentariu

Felicitari !!. Am facut si eu steaua in mai multe variante. Am pus si un filmulet acum un an  pe un alt cont care mi-a fost sters de aici (nu stiu din ce cauza)

Stiu ca mi-ai reprosat ca nu am facut-o in mai multe culori, dar mie chiar imi place doar intr-o culoare.Am facut pana acum vreo 20 de buc pt. prieteni si "obligatii",. Majoritatea au vrut tot monocrome.Un sfat: in locul trafului ala mare, poti folosi un incarcator in comutatie cu iesire USB din cele f. mici si ieftine. Eu le folosesc in multe aplicatii, chiar inseriate.http://www.elforum.info/topic/94205-repararea-becurilor-cu-led/page-5

Este schema si softul prezentate in prima pagina? Sau le puteti posta din nou?

Link spre comentariu

Da, este schema si softul prezentat in link-ul  pus de colegul marik2500. Toata documentatia e de acolo.Daca nu puteti accesa adresa, dati-mi un p.m  si va pot trimite o arhiva cu documentatia de acolo.Eu am realizat stelele cu PIC 18F2525, dar se poate realiza si cu PIC18F25K22 care e la jumatate de pret la COMET.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări