Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Christmas Star

Postări Recomandate

Am vazut filmuletzul. E foarte tare. Nimik de reprosat, poate doar ca nu ai folosit leduri de mai multe culori ca autorul. Astept materialele ca sa o fac si pe a mea! Am vazut ca are multe jocuri de lumini. Nu ai sa găsești niciodată asa ceva in comert! Daca ne uitam la HEX vedem ca e destul de mare (27,8kB) comparabil cu al altor montaje! Bafta in continuare! :aplauze

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...

Felicitari !!. Am facut si eu steaua in mai multe variante. Am pus si un filmulet acum un an  pe un alt cont care mi-a fost sters de aici (nu stiu din ce cauza)

Stiu ca mi-ai reprosat ca nu am facut-o in mai multe culori, dar mie chiar imi place doar intr-o culoare.Am facut pana acum vreo 20 de buc pt. prieteni si "obligatii",. Majoritatea au vrut tot monocrome.Un sfat: in locul trafului ala mare, poti folosi un incarcator in comutatie cu iesire USB din cele f. mici si ieftine. Eu le folosesc in multe aplicatii, chiar inseriate.http://www.elforum.info/topic/94205-repararea-becurilor-cu-led/page-5
Link spre comentariu

Felicitari !!. Am facut si eu steaua in mai multe variante. Am pus si un filmulet acum un an  pe un alt cont care mi-a fost sters de aici (nu stiu din ce cauza)

Stiu ca mi-ai reprosat ca nu am facut-o in mai multe culori, dar mie chiar imi place doar intr-o culoare.Am facut pana acum vreo 20 de buc pt. prieteni si "obligatii",. Majoritatea au vrut tot monocrome.Un sfat: in locul trafului ala mare, poti folosi un incarcator in comutatie cu iesire USB din cele f. mici si ieftine. Eu le folosesc in multe aplicatii, chiar inseriate.http://www.elforum.info/topic/94205-repararea-becurilor-cu-led/page-5

Este schema si softul prezentate in prima pagina? Sau le puteti posta din nou?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări