Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Christmas Star

Postări Recomandate

Pentru ca omul gospodar isi face iarna CAR si vara ,,STEA DE CRACIUN CU LED-uri,, am zis sa incep de pe acum constructia unei mununate stele pe care am vazut-o de cativa ani si mereu am omis acest proiect deoarece era luna DECEMBRIE si nu mai aveam timpul fizic sa o construiesc.

Aici

se poate vedea un video cu aceasta in stare de functionare.

Mentionez ca am gasit acest proiect aici http://unusualelectronics.co.uk/projects/star/ si am ramas placut surprins de jocul de lumini pe care il face.

Piesa principala a acestei jucarii o reprezinta uC PIC 18F2620

post-41319-139829669143_thumb.jpg

post-41319-139829669146_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Nu este chiar asa, au uneori preturi mai bune decat la chinezi.Daca faci click pe "Mai mult" o sa vezi ca poti comanda si numai o bucata, iar pretul fara TVA este de 17.5047 RON deci pretul final este 21.7 RON / bucata (capsula DIP).La Farnell este 23.64 RON /bucata (pret final, capsula DIP) deci mare diferenta nu este. Numai stiu daca Farnell cere bani pentru livrare.La ambele magazine livrarea este de pe o zi pe alta: la Comet vin din Bulgaria, la Farnell vin din UK. La Comet, trebuie sa te duci sa ridici din magazin marfa sau platesti curier. La Farnell vine cu curierul.Cel mai ieftin, daca vrei sa astepti cca 2..3 saptamani, este sa faci o comanda de free sample direct de la Microchip de pe site, doar ca aia percep o taxa de procesare de 5USD. In 5USD poti primi 2 tipuri de componente dar cu o limita de numar bucati la fiecare (depinde de pretul de fabricatie al componentei). Livrarea este gratis acasa la destinatar.LE: am gresit, costul de "manipulare" este de 7.5USD. Tocmai am verificat pe contul de la servici si se pot comanda maxim 2 bucati dar mai poti adauga in pretul asta o alta componenta (eventul 18F2620)LLE: si mai e o chestie, pentru a face un cont la Microchip este nevoie de o adresa de email de firma (nu yahoo, nu gmail, nu hotmail etc).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări