George(sb) Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 in astfel de cazuri, tai firele galben si rosu, cel galben il las in aer, iar cel rosu il inseriez cu 1-2 diode si il leg la 5v de la usb Link spre comentariu
riderinblack Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 hai sa ajutam omul totusi , e treaba lui cu ce lucreaza ,,,, ideea e ca daca coolerul e bun si nu invarte e clar .... placa de baza ,.,..si aici e mai dureros fara cunostinte si macar un multimetruDegeaba vrem noi sa ajutam omul daca el nu se ajuta..... Reparatiile la leptere nu se fac cu scule de doi lei si cincizeci de bani....... Link spre comentariu
George(sb) Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 nu ai treaba daca omu si aplica informatiile care noi le oferim, dar e posibil ca un om delasator sa puna o intrebare buna din care ceilalti colegi sa aiba foarte mult de invatat si sa aplice in timp icon_jook Link spre comentariu
George(sb) Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 nu ai treaba daca omu si aplica informatiile care noi le oferim, dar e posibil ca un om delasator sa puna o intrebare buna din care ceilalti colegi sa aiba foarte mult de invatat si sa aplice in timp icon_jook Link spre comentariu
Vizitator raz007ro Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 scuze ca nu am putut raspunde mai repede dar am fost plecat. va multumesc de ajutor si lam reparat. nu am sudat nimic sau altceva pt ca nu is nebun. nu poti lipi ceva pe placa de baza fara aparate speciale. sincer am facut o reparatie cam romaneasca si merge perfect.am luat un cablu cu mufa usb + un volum de casti + cooler-ul si merge perfect. :Dlam legat pe usb si merge. cand ma joc trebuie sa dau un pic turatie mai mare la cooler doar atat.poate si pe altii cu aceeasi problema pe viitor le va fi de folos solutia mea. va multumesc tuturor pt timpul acordat. Link spre comentariu
Kytan666 Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 dupa ce noi cei priceputi ne-am luat de el inutil si l-am criticat ca nu are scule , a facut o inventie foarte buna , mai putin potentiometru de casti ce nu cred ca va tine mult , dar nu conteaza , bravo ! Link spre comentariu
Vizitator raz007ro Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 intradevar ca potentiometru de casti nu e foarte bun dar pentru moment merge.oricum vreau sa il schimb laptop-ul. aveam prea multe date importante pe el ce nu le puteam pierde dar acuma ca am salvat tot nu ma mai intereseaza. o sa schimb si potentiometrul si cand "se va duce" laptopul sa ii fie de bine ca deja 3 ani si fratemiu la chinuit cu jocurile. ))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum