Blind Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 Are cineva idee de unde pot inchiria/downloada filmul "lily was here" aka "de kassiere"?? L-am cautat si nu am gasit pe nicaieri. Vre-un centru de inchiriere a dvd-urilor care sa-l aiba cunoasteti? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 si eu sunt interesat de acest film Link spre comentariu
Tavi Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 film olandez, destul da slab cotat pe imdb ... ce este cu acest film, e ceva deosebit ? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 nu stiu cum e filmul dar melodia de la coloana sonora este super Link spre comentariu
Tavi Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 pai stiu , e melodia cu acelasi nume cantata la chitara de David Stewart , ex component al formatiei Eurythmics in duet la saxofon cu Candy Dulfer , fata celebrului saxofonist olandez Hans Dulferdaca o vreti , eu o am pe un cd original cu the best of sax , si v-o pot da , nu e nimic ilegal in a face mp3 o melodie de pe un cd original fara scopul de a o vinde :smt006 Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 de filmul asta eu nu am auzit ..... dar melodia este intr`adevar superba :oky: Link spre comentariu
Blind Postat August 31, 2006 Autor Partajează Postat August 31, 2006 Tot pentru melodie vreau si eu sa vad filmul. Oricum majoritatea filmelor de dinainte de 90 sunt cotate slab pe imdb (exceptie fac cele din seria james bond..)A reusit cineva sa gaseasca ceva? Link spre comentariu
ionut20 Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 superba melodia si eu am cautat filmul mai demult, dar fara nici un rezultat :( Link spre comentariu
ywar2 Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 Incercati aici: http://music.lib.ru/m/mirra/alb0.shtml#lili_was_hereSi eu am cautat mai multi ani o melodie pe net si am descoperit=o de curind la HBO ca fiind coloana sonora la Marile sperante, dupa aceea totul a fost simplu. Se numea Mono-Life in mono. Link spre comentariu
Tavi Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 ei vor filmul , nu melodia , vor filmul ca sa asculte meodia cand ruleaza distributia la sfarsit Link spre comentariu
ywar2 Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 OkTara, acum am inteles si eu ce cauta ei de fapt. :rolleyes: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 Vreau si eu melodia..Cine ma poate servii in aceasta privinta? :smt006 Link spre comentariu
ph3e4r Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 Incercati pe odc eu am gasito cam in 30 de secunde daca as avea voie as zice si hubul. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 Eu am gasit-o cu ajutorul lui BLind caruia i multumesc. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 Exista si videoclipul, cu ani in urma era dat de 3-4 ori pe zi la un post sau altul TV. Fata era intradevar foarte frumoasa :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum