Vizitator tzzzzz Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Salut!Sunt nou pe acest forum si sper ca am postat unde trebuie.Daca nu, rog un moderator sa mute topic-ul si imi cer scuze pt. neplacere.Asa....am un controller pt. banda led RGB care azi a inceput sa faca figuri si am observat ca are ceva ars.Nu stiu ce e acela dar vreau sa va intreb cu ce pot sa-l inlocuiesc si din ce pot sa iau acest lucru si daca trebuie sa scrie exact la fel pe ambele.Atasez o poza: Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... I2302.html Link spre comentariu
Vizitator tzzzzz Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Nu prea ma ajuta acel link Link spre comentariu
iod2 Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 pai de ce nu te ajuta? e foaia de catalog a tranzistorului care il ai tu stricat,te duci si ceri la magazin un tranzistor care sa aibe acei parametri. Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Slabe sanse sa-l gasesti, iar daca printr-o minune se intampla asta, componentele de tip smd se vand in cantitati mai mari si nu la bucata. Poate ai noroc cu vreo cunostinta in domeniu si te rezolva cu o reparatie, altfel.... Link spre comentariu
Vizitator tzzzzz Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Pai nu am magazine care sa vanda asa ceva prin apropiere :cry: Ma intrebam prin ce pot sa gasesc un tranzistor de asta....Vad pe o placa de baza defecta ceva la fel dar scrie altceva pe el (w1p 60),pe o placa de sunet mai vad ceva la fel dar pe care scrie 1 AM 9. Link spre comentariu
ratza Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Poţi cumpăra online de la Farnell: http://ro.farnell.com/vishay-siliconix/ ... dp/1684049 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum