Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

variator de turatie

Vizitator nicupatrut

Postări Recomandate

Vizitator nicupatrut

Am nevoie de ajutor!Am un motor electric de 1,5 kw si 3000 de turatii pe care doresc sa-l folosesc la o centrifuga de scos miere de albine. Avand un numar mare de turatii, nu pot sa-l folosesc decat impreuna cu un variator de turatie care sa poata accelera de la un numar mai mic de turatii la unul mai mare. Am incercat sa folosesc o fulie mai mare de la o masina de spalat, dar numarul de turatii este tot mare. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Motorul nu este cu perii. As dori sa stiu si cum pot achizitiona un astfel de variator si de la cine. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

1

• marius_3004

1

• asyx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Motorul este trifazat sau monofazat?Convertizoarele pt puterea asta sunt destul de scumpe.Era o chestie nu mai stiu cum ii spunea,avea fuliile din doua bucati si in functie de intinderea curelei cele doua se departau sau apropiau,sigur sunt altii care sa explice mai bine.Ce turatie iti trebuie la centrifuga?nu de alta dar tot cu fulii e cea mai ieftina solutie dupa parerea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări