Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discutie Amplificator 4 canale

Postări Recomandate

Buna Seara!Vreau sa initiez o discutie libera si tot odata argumentat despre integratele cu 4 canale,cum sunt cele din casetofoanele auto,Intentionez intr-un viitor apropiat sa imi construiesc un astfel de amplificator,avand cateva casetofoane auto care inca mai au finalul audio bun.In primul rand vreau sa intreb daca cineva a mai facut chestia asta,si sa imi spuna din experienta care sunt avantajele si dezavantajele.Ca sursa de alimentare voi folosii una de la calculator,sau in functie de rezultatul final poate voi face si o sursa desi cea de la PC e o alegere buna.As vrea sa construiesc ceva rapid si fiabil,in viziunea mea as vrea sa exclud 2 amplificatoare stereo desi integratul initial asta contine.Sper ca intelegeti ce zic ceva compact imbinat intr-un singur integrat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,Eu am facut pentru un prieten un amplificator cu un astfel de integrat (tda7384 parca). El este multumit de el, functioneaza de vreo 4 ani fara probleme alimentat de la un alimentator de laptop (18V, 4.5A). Il foloseste doar pe 2 boxe de 8ohm (de la o combina) asa ca nu il deranjeaza tensiunea aproape de limita.Daca merita sau nu ramane la latitudinea ta si la pretentiile tale, integratele suna acceptabil la volum mic unde poti sa "colorezi " sunetul cum iti place, la volum mare incep sa gajaie.Daca ai 4 boxe si nu ai ce face cu ele pune un integrat din asta la treaba si vezi daca te incanta sau nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări