Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif auto cu 4stk x 60w... cateva intrebari

Postări Recomandate

Vizitator o_kh3

o sa achizitionez un amplif auto irving... pe el scrie 2x120w ... m-am uitat in el si are 4 STK-uri a 60w bucata deci vin 2 stk-uri/canal din ce mi-a zis cel care are amplifu un stk de pe canal este deja in punte (sincer asa am inteles eu) acum pe mine ma intereseaza cati w RMS scote in punte si pe cele 2 canale.... intentionez sa o pun pe un subwoofer alpine R-TYPE de 300 rms si vreau sa il duca calumea .... ms mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

1

• snipson

1

Top autori în acest subiect

Vizitator o_kh3

ok deci am citit ca scoate 70w minim si maxim 120.... astia stun wati rms sau sunt wati maximi???? pe mine ma intereseaza sa stiu cat sunt rms ca sa stiu daca merit banii pe care ii dau pe ea :)si sunt doar 2 finali in statie... intelesesem eu gresit ca sunt 4 :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

depinde acuma si cati bani pe ea ! eu unul nu as cumpara amplificator cu STK mai ales AUTO decat daca ar fi un pret foarte bun :rolleyes: amplificatoru ala nu sare de 70W pe canal acum depinde cum este alimentat !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări