Vizitator o_kh3 Postat August 30, 2006 Partajează Postat August 30, 2006 o sa achizitionez un amplif auto irving... pe el scrie 2x120w ... m-am uitat in el si are 4 STK-uri a 60w bucata deci vin 2 stk-uri/canal din ce mi-a zis cel care are amplifu un stk de pe canal este deja in punte (sincer asa am inteles eu) acum pe mine ma intereseaza cati w RMS scote in punte si pe cele 2 canale.... intentionez sa o pun pe un subwoofer alpine R-TYPE de 300 rms si vreau sa il duca calumea .... ms mult Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 zii ce STK-uri are in el Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 ok o sa il intreb pe ala ce stk-uri are Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 am aflat ce finali sunt....sunt 2 finali STK 4040 XIacum vreau si eu puterea rms/canal si puterea rms in puntems Link spre comentariu
snipson Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 http://www.datasheetarchive.com/search. ... tDS=Starts aici scrie ca are 70 W,............ in fine................. pe fiecare canal sunt 2 in punte deci cam cat scrie pe ea scoate................... nu le mai poti pune in punte cele 2 canale......................... ca fiecare canal este deja in punte pus..................... idea este ca nu poate fi de 1 X n W,......... Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 ok deci am citit ca scoate 70w minim si maxim 120.... astia stun wati rms sau sunt wati maximi???? pe mine ma intereseaza sa stiu cat sunt rms ca sa stiu daca merit banii pe care ii dau pe ea :)si sunt doar 2 finali in statie... intelesesem eu gresit ca sunt 4 :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 depinde acuma si cati bani pe ea ! eu unul nu as cumpara amplificator cu STK mai ales AUTO decat daca ar fi un pret foarte bun :rolleyes: amplificatoru ala nu sare de 70W pe canal acum depinde cum este alimentat ! Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 pai pretul este de 220ron garanta nu o sa il mai cumpar.. omu imi zicea ca scoate in punte 240 wati rms dar acum ca mi-ati zis nu il mai cumpar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum