Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Idee cum sa pun boxele in masina

TBone

Postări Recomandate

Am niste boxe (nu difuzare) de cam 270X160X160. Puteti sa imi dati o idee unde as putea sa le montez mai eficient intr-o dacie 1300? Probabil ca in potrbagaj, dar nu stiu exact unde si cum, adica m-am gandit ca pe prind te tabla orizontala din fundu portbagajului cu difuzoarele orientate in sus dar nu stiu exact cum. Va rog sa ma ajutati daca ati inteles ce vreau sa fac.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TBone

4

• adi_0106

2

• Abram Burel

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

nu prea inteleg ce rost are sa pun poze pentru ca boxele sunt de marime paralelipipedica si cred ca toata lumea stie cum arata o dacie, deci cu ce sa pun poze? daca e nevoie pun.

Link spre comentariu

dupa dimensiunea boxelor ..... cred ca sunt ceva de combina (bine ar fi) sau daca nu - sunt niste boxe mici cu difuzoare mici din care nu o sa scoti cine stie ce in masina un coleg d`al meu avea in portbagaj la dacie 2 boxe de combina dar avea decupata tabla de sub luneta (avea niste gauri pt niste difuri de 8") iar pe acolo intra sunetul in masinasunet .... mult spus - nu se auzea decat niste huruiala .... ca restul sunetului se pierdea in portbagajconcluzia: lasa boxele in casa - sau acolo unde le este locul si pune-ti doua 200lpp-uri de la kon si e suficient pt un om normal

Link spre comentariu

Salut. De cat ai difuzoarele de bass din ele (diametrul lor), dupa ele iti faci un sablon din carton si decupezi din tabala de sub luneta Eu am doua difuri in masina (DACIE 1310) YDD200LPB si se aud binisor la banii care i-am dat pe ele. daca sunt difuri din alea cu marginile verzi (YDD200LPB) diametrul sablonului este de 180mm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări