slkslkslk Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Salut, am si eu o problema cu farurile la o skoda fabia, i-am montat xenon acum cam 2 ani si jumatate, cel care le-a montat mi-a reglat si farurile dar de la un timp am observat ca bat foarte in jos nu se mai vede pe distanta, si am incercat sa misc rotita din blocul de lumini care regleaza farurile ( acestea sunt electrice) se aud motorasele dar faza scurta tot in jos bate nu bate si ea pe distanta cat de cat iar faza lunga o vad in pomi, adica faza scurta nu o modifica dar pe cea lunga da si sticla farului din interior este dintr-o bucata deci daca la faza lunga misca sticla si la scurta face acelas lucru nu ar trebui sa modifice directia luminii ?, ce pot face in acest caz ? Link spre comentariu
philipo4you Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Daca ti-a montat "xenoane" pe soclurile vechi, atunci nu-ti ramine decit sa-ti pui becurile vechi la loc si sa verifici pe un aparat de reglat faruri.Oricum la prima inspectie tehnica periodica vei fi obligat sa-ti schimbi "xenoanele" cu becuri normale."Xenoanele" nu mai sunt legale decit pe faruri care au sistem de reglare a "caderii" (acel indice scris pe far in %) automat. Link spre comentariu
slkslkslk Postat August 18, 2013 Autor Partajează Postat August 18, 2013 am facut inspectia tehnica am facut tot si nu a zis nimeni nimic de xenoane, am incercat cum ai spus sa pun bec normal si lafel si la asta nu mai ridica oglinda din interiorul farului, dar motorasul merge, l-am scos din far l-am montat iara si degeaba Link spre comentariu
Dr.L Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Poate a sarit legatura dintre motoras si oglinda (de la gropi sau alte cele).Ar trebui sa te uiti in manual cum sta treaba si apoi sa verifici! Link spre comentariu
slkslkslk Postat August 22, 2013 Autor Partajează Postat August 22, 2013 am verificat motorasele merg perfect, geamul din interiorul farului se ridica dar fascicolul de lumina nu se misca ramane lafel, am fost si la electrician mi-a pus un aparat in fata farurilor care imi indica ca lentilele se misca dar lumina nu Link spre comentariu
miron1947 Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 lentilele se misca dar lumina nuPoate becul nu este pozitionat corect in focar. Link spre comentariu
slkslkslk Postat August 23, 2013 Autor Partajează Postat August 23, 2013 Aveti dreptate, becul este prost pozitionat, am umblat putin la bec si acum functioneaza perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum