Vizitator Marius yanis Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 salut va rog daca ma poate sfatui cineva de ce nu am presine la hidrofor cum se regleaza prestostatul acela am o casa p+mansarda nu este foarte mare jos este presiune sus deloc.va rog sa ma ajutati Link spre comentariu
gica70 Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Nu inteleg ce doresti, in ce clasa esti? Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 salut va rog daca ma poate sfatui cineva de ce nu am presine la hidrofor cum se regleaza prestostatul acela am o casa p+mansarda nu este foarte mare jos este presiune sus deloc.va rog sa ma ajutatiBuna ziua,Poate pompa fi prea mica? Link spre comentariu
Vizitator Marius yanis Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 pompa trage de la 20m si h 40-42,nu ma pricep deloc,nu stiu sa va explic,ideea este ca jos la parter este presiune iar la mansarda deloc,daca imi puteti da cateva sfaturi pompa este noua Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Ce presiune ai jos?Banuiesc, ca diferenta dintre parter si mansarda nu este mai mare de 5 metri.Ai verificat daca nu ai obturata conducta care duce la mansarda,vreun robinet de garda inchis? Ce vrei sa spui cind zici ca nu ai deloc presiune?Nu curge apa deloc? Care este sectiunea conductei care duce apa la mansarda?Cine a facut instalatia,era de meserie,vreau sa spun, instalator? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum