Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare prin pick-up

Vizitator HanSolo

Postări Recomandate

Vizitator HanSolo

Salut!Am auzit ca pot folosi un vechi pick-up pe post de statie si m-am apucat sa il leg singur..Am legat o boxa la el, am bagat muzica de la laptop si a mers aproximativ 15 minute :jytuiyu Boxa nu stiu exact ce putere are. Pick-upul este 2x15w.Acum nu mai merge si ma gandeam ca poate imi puteti spune ce a patit.Am atasat si niste poze pentru a intelege ce am facut..Sper ca am fost destul de explicit! Multumesc anticipat!

post-78728-139829668112_thumb.jpg

post-78728-139829668117_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Mircel

Verifică mufa Ieșire Difuzor X604. Ea are un contact (531) care face trecerea ieșirii amplificatorului final (SY345) de pe difuzorul exterior pe căști.Mai verifică dacă picapul funcționează pe redare normală de pe disc.Ai mai jos schema.

rft_pa2040_sch.pdf

Link spre comentariu
Vizitator HanSolo

Am gasit doua sigurante Si802 si Si803. Una dintre ele este arsa. Are nevoie de amandoua pentru a functiona? Nu am idee de unde pot lua asemenea sigurante..Sper ca are logica ce am spus. Sunt incepator si nu am nici instrumente de masurat...

Link spre comentariu

Pai trebuie acele sigurante pentru ca la o privire rapida pe schema de mai sus acele sigurante se infig direct in pinii de + ale integratelor finaliDaca zici ca numai una e arsa poate ar trebui sa mearga celalalt canal la care nu e arsa sigurantaVerific-o mai bine si pe a doua cu un aparat de masuraIn orice caz daca a sarit siguranta e posibil sa ai vreun final facut sarma in interior, poate chiar amandoiDaca nu te pricepi mai bine il duci la un centru de reparatii

Link spre comentariu
Vizitator HanSolo

Am gasit o siguranta la un televizor vechi si am inlocuito pe cea arsa.Acum scoate sunet in sensul ca se aude un bazait in baxa. Dar nu mai stiu unde trebuia sa bag firele pentru intrare. Mufa respectiva are 6 gauri si trebuia sa bag firele in doua.. Puteti vedea in a doua poza despre ce vorbesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări