Vizitator beny_banana Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 a mers 3 ani si 2 luni a iesit din garantie si sa farimat. am schimbat condensatoarele de pe placa si degeada are urmatoru sintom ia apa se invitre de 2,3ori (cite o data de mai multe ori) da apa afara si se termina programu. am inteles ca programatoru ala cu piesele costa 2,5 mil are cineva idee de unde ar fi problema? astept raspunsurile dv. multumesc pentru intelegere Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Aici ai cartea tehnica, unde gasesti explicatia avariilor ce pot aparea la masina ta de spalat (de la pagina 26): http://www.scribd.com/doc/19262351/C120 ... -Utilizare Link spre comentariu
Vizitator beny_banana Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Aici ai cartea tehnica, unde gasesti explicatia avariilor ce pot aparea la masina ta de spalat (de la pagina 26):http://www.scribd.com/doc/19262351/C120 ... -Utilizareil stiu pe derost manualu am facut de 10 ori orice pas de acolo tot degeaba invirte 2-5 minute da apa afara si se termina programu Link spre comentariu
petru_f Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Se pare ca e vorba de impulsurile de la tahogenerator.Am intilnit ca magnetul sa fie spart.Se afla pe axul motorului opus fuliei sub un capacel.Trebuie dat motorul jos de pe suporti si vazut starea lui. Link spre comentariu
Vizitator beny_banana Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 am sa incerc si asta astazi revin cu comentariu Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 ati mai rezolvat problema?a mea face exact la fel... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum