Vizitator alexpalcau Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Salut, am o mica dilema si sunt curios ce sfaturi imi dati.Incerc sa plasez un smartphone ( Huawei U8160 ) intr-un loc cat mai ascuns in masina, undeva in plafon.Problema este ca am nevoie de alimentare continua a dispozitivului asa ca am incercat sa cumpar un incarcator auto universal, sa desfac mufa bricheta si sa ma gandesc de ce fire sa o leg.Cand am incercat contactul direct la baterie au iesit scantaei = incarcator ars.Acum intrebarea mea ar fi din ce cauza s-a aras ( ma gandesc ca am inversat + cu - ... ) ?Si ce idei aveti pentru a reusi aceasta procedura ? De ce sa leg, cum sa leg ? Am nevoie de tensiune de iesire de maxim 5v . Exclus conectarea la bricheta, totul trebuie sa fie discretAstept raspunsuri. Link spre comentariu
paul14 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Probabil vrei sa supraveghezi/inregistrezi pe cineva sau sa monitorizezi prin gps masina (prima varianta stiu ca e ilegala fara ordin judecatoresc asa ca o faci pe pielea ta). Cumperi alt incarcator de masina si vezi ca la casetofon ai un fir care mereu are 12v. Te legi acolo, ascunzi incarcatorul si duci restul cablului de alimentare la telefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum