Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformator ONKYO TX-810

marian_braila

Postări Recomandate

salutare.as dori si eu sa stiu care sunt tensiunile secundare ale unui transformator de ONKYO model TX-810.pe transformator scrie urmatoarele: NPT-955G ONKYO SN2300199A TAM 8C18Hmentionez ca primarul este ars. se poate rebobina si totusi sa scoata aceleasi tensiuni si amperaj?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_braila

3

• mircea888

1

• leoncris

1

• vera

1

Top autori în acest subiect

De unde stii ca este ars? este inegrit ceva sau miroase a ars?De obicei primarul se intrerupe din cauza unei sigurante termice, asta se gaseste de obicei sub primele straturi de izolatie de peste secundar.Nu te grabi sa arunci trafo, verifica mai intai acea siguranta, ar trebui sa fie dotat cu asa ceva.Bafta!

Link spre comentariu

eu doar l-am masurat si apare intrerupt. nu se vad urme de innegrit si nici nu miroase a fum.aparatul a mers si sa oprit brusc si trafu era f fierbinte.multumesc lui leoncris pt schema.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Numai desfacandu-l. Nu ai ce pierde si asa este inutilizabil. Il desfaci cu mare atentie, sa nu lovesti infasurarile, si asa cum ti-a spus si colegul la suprafata primarului dai de siguranta termica (daca poti este bine sa o schimbi, daca nu o scurtcircuitezi). Atentie mare, daca ai gasit trafo fierbinte, este posibil sa ai un defect in amplificator. Spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări