marian_braila Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 salutare.as dori si eu sa stiu care sunt tensiunile secundare ale unui transformator de ONKYO model TX-810.pe transformator scrie urmatoarele: NPT-955G ONKYO SN2300199A TAM 8C18Hmentionez ca primarul este ars. se poate rebobina si totusi sa scoata aceleasi tensiuni si amperaj? Link spre comentariu
mircea888 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 De unde stii ca este ars? este inegrit ceva sau miroase a ars?De obicei primarul se intrerupe din cauza unei sigurante termice, asta se gaseste de obicei sub primele straturi de izolatie de peste secundar.Nu te grabi sa arunci trafo, verifica mai intai acea siguranta, ar trebui sa fie dotat cu asa ceva.Bafta! Link spre comentariu
leoncris Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 http://elektrotanya.com/onkyo_tx-810-sm ... nload.html Link spre comentariu
marian_braila Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 eu doar l-am masurat si apare intrerupt. nu se vad urme de innegrit si nici nu miroase a fum.aparatul a mers si sa oprit brusc si trafu era f fierbinte.multumesc lui leoncris pt schema. Link spre comentariu
marian_braila Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 si cum pot ajunge la acea siguranta? trafo e capsat. Link spre comentariu
vera Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Numai desfacandu-l. Nu ai ce pierde si asa este inutilizabil. Il desfaci cu mare atentie, sa nu lovesti infasurarile, si asa cum ti-a spus si colegul la suprafata primarului dai de siguranta termica (daca poti este bine sa o schimbi, daca nu o scurtcircuitezi). Atentie mare, daca ai gasit trafo fierbinte, este posibil sa ai un defect in amplificator. Spor Link spre comentariu
uvas Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Desfa izolatia din zona firelor si s-ar putea sa gasesti acea siguranta daca exista,fara sa umbli la tole. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum