yo7but Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Salut, am urmatoarea problema pentru care solicit ajutor:am un fisier in format docx care contine date in format hex necesare pentru programarea unui controler. Intrebarea mea este cum "scot" datele in format hex din acel fisier pentru a fi recunoscute de programator ? Am incercat sa selectez textul si apoi sa-l salvez intr-un fisier cu extensia hex dar nu merge, salveaza alte prostii.Multumesc.P.S. Mentionez ca am MSoffice 2003 sii am instalat un program ajutator pentru a vizualiza fisiere DOCX (office 2007). Link spre comentariu
puriu Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Salveaza selectia intr-un document .txt (New text document), apoi schimba-i extensia in .hex. Link spre comentariu
yo7but Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Am facut lucrul asta dar, pe linga textul necesa, mai baga si alte prostii iar cind introduc fisierul HEX in programator programeaza altceva. Nu stiu daca exista vreo posibilitate de a-l extrage numai ce-i necesar dar fisierul cu extensia DOCX l-am luat de pe un forum olandez, era salvat de vreo 200 de useri si n-am vazut sa reclame vreunul ca nu -l poate folosi. Mai fac sapaturi poate apare cineva cu vreo idee. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Spun din amintiri ca nu sunt la PCSelectezi ce vrei apoi in WinHex ai ceva edit "clipboard data" "paste into new file" apoi te intreaba ce format e in clipboard.Fisierul rezultat il salvezi apoi cum vrei.Winhex il gaseti pe net,e usor. Link spre comentariu
Stefan Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 La mine a functionat cu copy/paste in notepad. yo7but spor la construit! hex pt yo7but.zip Link spre comentariu
yo7but Postat August 17, 2013 Autor Partajează Postat August 17, 2013 Multumesc pentru ajutor, sper sa mearga. Pentru Stefan Nicolae, spune-mi ce fisier este in atasament ? (pentru ce aplicatie). Link spre comentariu
yo7but Postat August 17, 2013 Autor Partajează Postat August 17, 2013 Ieri am trimis un e-mail lui PE5PVB (autorul aplicatiei) si l-am rugat sa-mi trimita fisierul in format HEX. Azi am primit fisierul de la el, intre timp am facut si montajul, am programat controlerul si vad ca merge.Am o intrebare pentru Stefan Nicolae : de unde ai stiut despre ce aplicatie este vorba ? Am programat un controler cu fisierul de la tine si vad ca se comporta la fel cu cel original numai ca fisierul tau este putin mai lung, nu stiu de ce. Atasez si fisierul de le PE5PVB. pe1fot.zip Link spre comentariu
Stefan Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Am vazut intr-un alt subiect ca discutati ceva despre TSA5511 si PIC16F628, astfel mi-am dat seama pentru ce va trebuie extragerea HEX-ului din DOCX. HEX-ul postat de mine este exact cel din Docx si reprezinta ceva valori din memoria EEPROM. http://oi44.tinypic.com/e7e99u.jpg Link spre comentariu
yo7but Postat August 18, 2013 Autor Partajează Postat August 18, 2013 Este adevarat, oricum am rezolvat problema si inca odata multumesc celor care m-au ajutat. Link spre comentariu
puriu Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Formatul .docx este o pacoste. Exista un program gratuit de conversie in .doc dar nu da intotdeauna rezultate. Sunt reviste stiintifice serioase care nu accepta articole scrise cu Office 2007. Link spre comentariu
Stefan Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Office 2007/2010/2013 permit salvara si in formatul doc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum