Vizitator alinr27 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Salut,am o problema cu un atv,nu imi mai da scanteie la bujie am schimbat si fisa si bobina si bujia dar nici o scanteie. Care ar fi cauza? Link spre comentariu
schumyicr Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Bobina "se alimenteaza"? Link spre comentariu
Vizitator alinr27 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Bobina "se alimenteaza"? Cum verific? Oricum am probat cu 3 bobine noi sa vad daca da scanteie dar nimic. Link spre comentariu
molioa Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Bobina are doua borne ( plus / minus) si fisa centrala. Pui contactul, scoti fisa centrala de pe bujie si masori tensiunea pe cele doua borne. Daca nu ai un ap. de masura, pui un bec de tensiunea furnizata de acumulator.Daca vezi ca ai tensiune, pui fisa centrala la 2-3 mm de masa si actionezi demarorul -trebuie sa-ti dea scanteie. Poti verifica si direct pe bujie, daca o scoti afara si ii faci masa. Daca ai scanteie pe bujie, pana aici e in regula.Verifica si cablul ce merge de la borna minus, la sasiu -adica "masa". Link spre comentariu
Vizitator alinr27 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 O sa incerc maine.Revin cu reply daca merge sau nu.. Link spre comentariu
Big Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 nu te mai chinuii, daca atv-ul e china schimba cdi-ul, eventual cumpara 2 ca s-ar putea ca primul sa nu functioneze. aceeasi buba am patit-o si eu cu un atv china de 49 cmc, verifica si toate firele ce au papuci de masa legati la "caroserie" sa nu fie cocliti si siguranta de langa baterie si mai ales toate mufele de de cuplare gen cdi. Link spre comentariu
sTroNg[Z] Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Salut am un atv lifan lf 250 st . Atv face figuri la scânteie cand imi da cand nu imi mai da din ce poate fi? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Se verifica mai intai platina. Daca este mecanica se curata si se regleaza. Daca este electronica se schimba cu alta noua. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Platina gasesti la daciile vechi, atv-ul are CDI... pe ala l-as schimba primul. Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Bună ziua, într-o postare anterioară am arătat cum se verifica sistemul de aprindere, eu suspectez ultimul CDI ul, chiar dacă a cedat aceasta se datorează legăturilor electrice imperfecte ale lui cu bobina de inducție și stator adică bobina de,, forța "și cea de impuls dacă este cu alimentare AC iar cu plusul bateriei dacă este cu alimentare DC, în postarea la care fac referire am prezentat detaliat verificarea sistemului de aprindere cu CDI cu alimentare AC. La cel cu alimentare DC lipsește bobina de,, forța " fiind alimentat de baterie, celelalte verificări sunt identice, toate cele bune Cosmin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum