Vizitator ultradefen Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Din nou apelez la acest forum si la cunostintele celor de aici. intentionez sa fac un fes care sa fie incalzit , intrucat am nevoie de asa ceva. Astfel sunt limitat de cateva aspecte, sursa de energie , care ar putea fi 4 acumulatori AA de 2200-2500 mA, rezistenta sa fie din nichelina ca se poate gasi , iar in completarea circuitului diferite alte chestii electronice pe care nu le cunosc. Daca exista cineva care ma poate ajuta cu o schema (mi-ar prinde bine sa stiu si dimensionarile ) care sa tina cont de limitarile mai sus amintite sau un link din care sa ma pot inspira, i-as fi foarte recunoscator, mai ales pe timp de iarna.Multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Cu acumulatorii aia nu faci mare lucru. Si pt putin timp Link spre comentariu
Ticu Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Energia stocata de acumulatori este prea mica pentru scopul propus. 5V x 2Ah = 10 Wh, adica poti alimenta o rezistenta cu puterea de 10 W timp de o ora. Link spre comentariu
schumyicr Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Si eu vroiam sa fac talpici incalziti, insa m-am lasat păgubaş din cauză ca nu am gasit un acumulator capabil si mic. Eu am folosit rezistenta de kantal. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Multi acumulatori cu litiu.Dar tot se consuma Link spre comentariu
Ticu Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Am avut niste experiente de genul asta cand trebuia sa lucrez cateva ore pe zi intr-o camera spre 10 grade Celsius si marturisesc ca-mi facea placere cand bateam la tastatura unui Acer mic cu consum total de vreo 12W si-mi dezmorteam mainile... Link spre comentariu
almarghi Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 exista branturi electrice la magazinele specializate in echipamente de alpinism, drumetii, etc.au fiecare cate 4 acumulatoare si un controller. bateriile tin cam 4 - 6 ore, daca nu vrei sa-ti fiarba picioarele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum