Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

haine incalzite

Vizitator ultradefen

Postări Recomandate

Vizitator ultradefen

Din nou apelez la acest forum si la cunostintele celor de aici. intentionez sa fac un fes care sa fie incalzit , intrucat am nevoie de asa ceva. Astfel sunt limitat de cateva aspecte, sursa de energie , care ar putea fi 4 acumulatori AA de 2200-2500 mA, rezistenta sa fie din nichelina ca se poate gasi , iar in completarea circuitului diferite alte chestii electronice pe care nu le cunosc. Daca exista cineva care ma poate ajuta cu o schema (mi-ar prinde bine sa stiu si dimensionarile :) ) care sa tina cont de limitarile mai sus amintite sau un link din care sa ma pot inspira, i-as fi foarte recunoscator, mai ales pe timp de iarna.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• Ticu

2

• almarghi

1

• schumyicr

1

Top autori în acest subiect

Energia stocata de acumulatori este prea mica pentru scopul propus. 5V x 2Ah = 10 Wh, adica poti alimenta o rezistenta cu puterea de 10 W timp de o ora.

Link spre comentariu

Am avut niste experiente de genul asta cand trebuia sa lucrez cateva ore pe zi intr-o camera spre 10 grade Celsius si marturisesc ca-mi facea placere cand bateam la tastatura unui Acer mic cu consum total de vreo 12W si-mi dezmorteam mainile...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

exista branturi electrice la magazinele specializate in echipamente de alpinism, drumetii, etc.au fiecare cate 4 acumulatoare si un controller. bateriile tin cam 4 - 6 ore, daca nu vrei sa-ti fiarba picioarele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări