Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit w145tx

adrian250786

Postări Recomandate

buna ziua,nu de mult am inlocuit carbunii la aceasta masina,si dupa vreo 4-5 utilizari m-a sunat proprietarul si imi spune ca e un miros de fum in baie..am ajuns la el i-am dat o stoarcere la turatie maxima..nimic,fum sau motor incins,am verificat carbunii calca bine pe rotor..dupa care imi spune ca daca spala doar la 60 sau 90 de grade miroase a fum...bun..ii dau un program la 60de grade intr-adevar s-a incins motorul si mirosea a incins initial am crezut ca e din priza,am mutat in alta,la fel.s-au incins si cablurile din ea,am scos rezistenta(foarte greu,cuva de inox)plina cu calcar si senzorul la fel,acum nici nu sti ce sa fac sa schimb rezistenta si senzorul sau motorul ....va rog mult daca ati mai intalnit asemenea defect sa ma ajutati si pe mine.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian250786

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut ,de la motor nu este .A-i curatat rezistenta si senzorul de calcar? Cum se prezinta ?Daca este ros stratul metalic pina la stratul izolator ,se inlocuieste direct. Pune o poza.Deasemenea a-i masurat valorile lor si daca nu cumva prezinta rezistenta mica fata de corpul rezistentei sau senzorului (in acest caz se schimba fara discutii).In fuctie de aceste verificari se i-a decizia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări