Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampa cu led-uri.

adrianf88

Postări Recomandate

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianf88

41

• Alexutz

38

• Dr.L

34

• Ticu

34

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai in mediul virtual, adica pe un site.Ca expozitie, ar trebui ceva frumos aranjat, cu tot felul de detalii (poze + text).Asta se poate face, mai ales ca se pot adauga pe rand.Adica ce postezi tu deja + ceva mai multe detalii

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

In fix o ora am facut un suport lampa din profile http://postimg.org/gallery/bep9cvza/e693e62c/ Ramane sa vad ce varianta e mai estetica pentru fixarea abajurului de un radiator. Tevii de 25 i-am luat capete pentru bara sifonier cu filet si vor intra intr-o lanterna cu accu 18650. M-am gandit la 2-3 tevi cu 3 elementi in fiecare, detasabile de capul lanternei-ca niste accu de rezerva.

Link spre comentariu

Nu, sunt 2 proiecte diferite. Teava de 25 e pt accu lanterna, 18650 de 2.2Ah, mufa la un capat, care pot fi folositi si la altceva. Pentru stil IT cred ca voi pune platane de HDD la baza postamentului. Oricum, daca gaseam un disc din Al de vreo 30-40cm rezolvam rapid cu postamentul.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări