Vizitator r3l3u Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Salutare, Vreau sa-mi cumpar o sursa de tensiune reglabila, sa zicem un maxim de 30V si 3 sau 5A, cred eu ca acopar o gama foarte larga de aplicatii cu o asemenea sursa. Eu am gasit o varianta ieftina la mivaron si anume: http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 05d-p-3407 Poate imi recomandati ceva mai bun si poate si mai ieftin daca stiti de unde, sau poate imi dati o parere daca e ceva de capul sursei de mai sus. Ar mai fi o varianta cu kit-urile acelea de surse reglabile, care unele vin cu componente deja asamblate sau trebuiesc asamblate, dar trebuie cumparat si transformatorul, si se complica treaba. Astept Pareri! Link spre comentariu
pinky Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Pretul este bun. Doar transformatorul costa vreo 90 lei. Depinde la ce doresti sa-l folosesti. Eu am cautat de cumparat o sursa care sa-mi afiseze atat tensiunea si curentul programate cat si cele care sunt citite pe consumator. Nu stiu ce valori iti afiseaza pe acea sursa. Am gasit de cumparat o sursa care sa afiseze cele 4 valori dar mi-a trecut repede cand am vazut pretul drept pentru care mi-am construit singur sursa reglabila digitala de aici: viewtopic.php?f=41&t=91498&start=45Daca te incumeti, continua intrebarile pe topicul indicat. Link spre comentariu
radusa Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Sursa din link este facuta in China, clasica, liniara cu controlul tensiunii si curentului cu CI operationale, lucru in CV sau CC, usor depanabila, cu prize pe trafo pt reducerea disipatiei pe Tz regulator.Atasez schema de la 405 care este identica cu 305, doar ca scoate 40V in loc de 30V. 510079-sp-01-en-Power_Supply_PS_405_Pro.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum