Dj_Dog Postat Septembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2006 nu este nevoie, am telecomanda la "vinamp" cu receptor pe portul serialoricum o sa il scot in fata blocului cand este gata si o sa ii dau blana!!! :rolleyes: Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Il dai in fata blocului in blana si te trezesti cu o amenda de vreo 800RON pt. ca o baba senila ti-a facut reclamatie :axe: ....asa s-a intamplat la mine-n sat. Cica unu se lauda cum ii scoate jafurile de chinezarii "de 400W" si hop, a primit amenda! Si e asa de greu sa te stapanesti cand ai o "bestie cu multi W sub *capota*"... :supz: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2006 in cazul meu nu o sa fie asa ( sper) pt ca nu am vecini asa rai, sunt obisnuiti cu decibelii veniti din apartamentul meu Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 pune si de un gratar si niste mici pt vecini, si sa vezi cum o sa te laude toata lumea pe vecie si nu mai ai probleme cu muzica si vecinii :partyman: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2006 pune si de un gratar si niste mici pt vecini, si sa vezi cum o sa te laude toata lumea pe vecie si nu mai ai probleme cu muzica si vecinii :partyman:cine stie cunoaste!!! :partyman: Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 frumoasa realizarea insa nu ne-ai spus nimic de locul in care vor intra acele kituri ....pentru asta am sa te ajut eu cu o carcasa, trimite un MP cu datele unde sa iti trimit carcasa Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2006 frumoasa realizarea insa nu ne-ai spus nimic de locul in care vor intra acele kituri ....pentru asta am sa te ajut eu cu o carcasa, trimite un MP cu datele unde sa iti trimit carcasamultumesc frumos prietene nu numai pt carcasa pe care vrei sa mi-o trimiti ci si pentru faptul ca ai publicat acele scheme de care am pomenit mai susintradevar nu am pomenit nimic de carcasa pt ca vroiam sa termin de cumparat ultimele componente ale amplificatorului, radiatoarele, pt ca in functie de ele am de gand sa proiectez carcasaAi PM!!cu respect,Florin Dragomir Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2006 revin, cu o oarecare intarziere din cauza unui deces in familie, cu cateva poze si o intrebaredeocarece nu am mai facut pana acu filtre pasive cu protectie cu bec cum ar fi mai bine plasat becul pe placuta filtrului ca in poza "1" sau in poza"2" ? Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 Parerea mea, ca in figura 2. Incearca sa izolezi cat mai mult piesele ce se vor incalzi (asta le va imbunatati durata de viata la celelalte piese)...Cand ma gandesc cata pierdere pe becul si piesele alea....ma ia cu friguri! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 12, 2006 Partajează Postat Septembrie 12, 2006 Aoleu mamaaa....da ce dracu faci cu becu ala? Filtru e tampit de mare...Nu ai gasit becuri de camion pt filtru?oricum..spor la lucru :smt006 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2006 nu am gasit decat d-astea mari, in schema e un bec de 24V/70W si n-am gasit decat la dimensiunea aia, 24V/75Woricum nu prea ma intereseaza cu arata important este ca filtrul sa isi faca treaba cum trebuie Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2006 revin cu pozeaveti mai jos o poza cu: amplificatoarele puse pe radiatoare si amplasarea componentelor in carcasao poza cu o parte din cablajele de la EPISCOM ( cele verzi )si cate o poza cu amplificatoarele puse radiatoare Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2006 am mai mesterit o orga de lumini pt spoturile de mai suspozele sunt facute cu telefonu Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 De unde culegi semnalul audio? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2006 pt orga? iau semnal din calculator dar pun un preamplif inainte ca nu este destul de puternic semnalul din placa de sunet, de asemenea vreau sa mai pun si un vu-metru cu leduri albastre... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum