Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Florin Dragomir - Sistem Audio 2.1

Dj_Dog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

26

• Jules00

10

• Bogdi16

2

• ionut20

2

Top autori în acest subiect

Il dai in fata blocului in blana si te trezesti cu o amenda de vreo 800RON pt. ca o baba senila ti-a facut reclamatie :axe: ....asa s-a intamplat la mine-n sat. Cica unu se lauda cum ii scoate jafurile de chinezarii "de 400W" si hop, a primit amenda! Si e asa de greu sa te stapanesti cand ai o "bestie cu multi W sub *capota*"... :supz:

Link spre comentariu

pune si de un gratar si niste mici pt vecini, si sa vezi cum o sa te laude toata lumea pe vecie si nu mai ai probleme cu muzica si vecinii :d :partyman:

cine stie cunoaste!!! :partyman:
Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

frumoasa realizarea insa nu ne-ai spus nimic de locul in care vor intra acele kituri ....pentru asta am sa te ajut eu cu o carcasa, trimite un MP cu datele unde sa iti trimit carcasa

Link spre comentariu

frumoasa realizarea insa nu ne-ai spus nimic de locul in care vor intra acele kituri ....pentru asta am sa te ajut eu cu o carcasa, trimite un MP cu datele unde sa iti trimit carcasa

multumesc frumos prietene nu numai pt carcasa pe care vrei sa mi-o trimiti ci si pentru faptul ca ai publicat acele scheme de care am pomenit mai susintradevar nu am pomenit nimic de carcasa pt ca vroiam sa termin de cumparat ultimele componente ale amplificatorului, radiatoarele, pt ca in functie de ele am de gand sa proiectez carcasaAi PM!!cu respect,Florin Dragomir
Link spre comentariu

revin, cu o oarecare intarziere din cauza unui deces in familie, cu cateva poze si o intrebaredeocarece nu am mai facut pana acu filtre pasive cu protectie cu bec cum ar fi mai bine plasat becul pe placuta filtrului ca in poza "1" sau in poza"2" ?

Link spre comentariu

Parerea mea, ca in figura 2. Incearca sa izolezi cat mai mult piesele ce se vor incalzi (asta le va imbunatati durata de viata la celelalte piese)...Cand ma gandesc cata pierdere pe becul si piesele alea....ma ia cu friguri!

Link spre comentariu

nu am gasit decat d-astea mari, in schema e un bec de 24V/70W si n-am gasit decat la dimensiunea aia, 24V/75Woricum nu prea ma intereseaza cu arata important este ca filtrul sa isi faca treaba cum trebuie

Link spre comentariu

revin cu pozeaveti mai jos o poza cu: amplificatoarele puse pe radiatoare si amplasarea componentelor in carcasao poza cu o parte din cablajele de la EPISCOM ( cele verzi )si cate o poza cu amplificatoarele puse radiatoare

Link spre comentariu

pt orga? iau semnal din calculator dar pun un preamplif inainte ca nu este destul de puternic semnalul din placa de sunet, de asemenea vreau sa mai pun si un vu-metru cu leduri albastre...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări