Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

chiptuning 1z

Vizitator george88

Postări Recomandate

Vizitator george88

salutare,am si eu un Passat 1,9 motor 1z, si as dorii sa ma joc umpicut cu el.stiu ca la motoarele pompe diuze motorul se cipuieste foarte usor prin modificarea unei rezistente.am incercat si la motorul meu sa ii modific aceeasi rezistenta dar din pacate nu functioneaza.ma poate ajuta careva sa imi spuna la motorul 1z chiptuningul pe ce modificari se bazeaza.adik la ce senzor ii schimba rezistenta.multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misu tdi

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cuiuda

Chiptuningul nu se bazeaza pe o rezistenta ... asta inseamna sa pacalesti ECU. Chiptuningul se realizeaza prin modificarea unor harti de injectie si de presiune aer (asta ca o explicatie sumara). Pentru modelele de TDI fabricate dinainte de 2000 este relativ mai complicat, tuningul realizandu-se prin inlocuirea celor 2 memorii. La modelele fabricate dupa 2000 citirea/scrierea fisierului se face mult mai usor prin OBD.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări