Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simplu 300W 4 ohmi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@viperash De ce ? Scrie cumva in regulament ca se premiaza lucrările userilor ?Vrei sa beneficiezi de know how fără sa plătești nimic :) ?Mie îmi place topologia acestei scheme ...Faptul ca din nefericire schema nu este lizibila , nu este o mare problema , deoarece s-ar putea recalcula valorile componentelor . Evident , dacă cineva ar fi interesat de un asemenea amplificator , am putea dezvolta un proiect la care sa-si aducă contribuția benevola userii doritori , fiecare după posibilitati : unii se pricep la simulari , alții la PCB-uri etc .Dacă nu este nimeni interesat , va rămâne o simpla schema in calculatoarele voastre !Ca de obicei nu voi face publice detaliile doar de dragul de a vedea un carcotas rezultatele muncii mele !Așa ca... Te las pe tine sa bati campii aiurea de dragul postarii pe forum .

Link spre comentariu

E grav daca am ajuns sa consideram ca atunci cand cineva prezinta o schema pe forum bate campii. :da

Daca o schema este prezentata nu ar trebui sa fie inutila dar schema din acest post nu a fost prezentata. Eu am vazut doar o imagine cu rezolutie mica, imposibil de citit deci ... fara utilitate. E drept ca eu nu am cunostinte serioase de electronica pentru ca daca le-as fi avut luam aceasta imagine mica, o maream software sau o tipaream si foloseam o lupa 10x, ma apucam de calculat valori ale componentelor, faceam simulari, proiectam si realizam cablajul, lipeam componentele, faceam masuratori, comparatii subiective cu alte amplificatoare pe care le-am ascultat etc. Dar eu (cred ca nu sunt singurul de pe acest forum in aceasta situatie) nu am cunostinte serioase de electronica si deci pentru mine aceasta postare este inutila si nu face decat sa mai contabilizeze un +1 la numarul de posturi. Sa nu uitam ca exista deja un subiect in care se pot pune scheme de amplificatoare deci chiar nu avea rost deschiderea unui alt subiect pe aceeasi schema. :bataie
Link spre comentariu

@viperash Ca de obicei nu voi face publice detaliile doar de dragul de a vedea un carcotas rezultatele muncii mele !.

Ai o obsesie ca-ti fura cineva munca. Stai linistit. Nu te obliga nimeni sa postezi munca ta pe forum. Daca nu o postezi nu ti-o fura nimeni iar daca o postezi inseamna ca de buna voie si nesilit de nimeni o prezinti pentru a fi folosita de ceilalti forumisti in scopuri care sa fie in afara sferei comerciale.
Link spre comentariu

Nu , te înseli ! Nu am acesta obsesie , pur si simplu am invitat pe cei interesați la munca ! Aceasta schema este intradevar de rezoluția mică , dar așa cum am menționat nu consider ca este o problema de netrecut . Cu condiția sa se miste ceva , nu sa stati pe margine sa va lamentati si sa spargeti seminte pe jos . Dacă sunteți interesați , OK . Continuam :) ! Dacă nu ... Nu . Pur si simplu nu veți mai afla niciodată detalii despre continuarea acestui proiect .Nu înțeleg scopul intervenției voastre .Este lipsit de substanta . Acea munca la care incercati sa faceți referire nu exista . Proiectul nu a început încă ...si nu prea cred ca va fi un proiect comun , iar rezultatele publicate in spațiul public virtual , deoarece nu se oferă premii pentru asemenea realizări ! Pana acum nu s-a arătat nimeni interesat decât de schema...Consider ca dacă schema ar fi fost suficient de lizibila as fi prezentat-o ( fara invitatii speciale ) in cadrul subiectului dedicat , dar din nefericire mai este ceva de munca la ea .Faptul ca a are ceva deosebit si mi-a atras atenția ( fata de multe alte scheme mai mult sau mai puțin clasice ) nu va spune nimic ?Ca doar nu este AV400 :) !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări