dj_bryz Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Dragi colegi, aveam de ceva timp incintele asamblate (1 luna) sunt tip bass reflex cu port dreptunghiular in forma de L ,iar mediile si tweeterul au camera separata de restul incintei........ee m-am apucat de una dintre boxe,am furniruit-o,am slefuit-o,i-am dat cu bait mixat de mine din rosu aprins cu maro inchis si a iesit un cires inchis axact ce am vrut ...si la sfarsit un singur strat de lac. Nu am masurat nimic pentru ca difuzoarele nu au parametrii ,incintele au fost facute din experienta,iar la partea de sunet nu ma asteptam se se auda asa de ok..iar frecventele intre 45-55 hz sunt excelente si pe placul meu....pentru o investitie atat de mica.....Deci ce parere aveti? Link spre comentariu
Vizitator dark_blaze Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 subwooferul pe care-l ai ce schema are? cu ce difuzor lai facut? filtru?>>>pare de 30 cm... nu? Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 Subwooferul are incinta din MDF de 18mm bass reflex in forma de "L" ...iar difuzorul este Canton Pullman 10inch (25cm),momentan nu are filtru ..a avut unul activ...si numai intervin cu modificari asupra lui pentru ca il am la vanzare . Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Frumos lucrat Subiectiv vorbind : Imi place mult culoarea si cum a iesit. Spor si cu cealalta Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Frumos lucrat. FELICITARI Am totusi o intrebare ? Cum ati apreciat acei 45-55HzNu am masurat nimic pentru ca difuzoarele nu au parametrii ,incintele au fost facute din experienta,iar la partea de sunet nu ma asteptam se se auda asa de ok..iar frecventele intre 45-55 hz sunt excelente si pe placul meu....pentru o investitie atat de mica.....Deci ce parere aveti? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Am facut probe cu diferite frecvente in Fruity Loops (programul cu care fac eu muzica) Poti sa cobori cu unele sunete(loopuri) pana la 5 Hz sub forma de ritm sau continuu. Bine....de la 35hz in jos nu am mai auzit nimic.....decat miscarea se obs. Este de mult subiectul iar eu nu le mai am. Ai mei au lucrat la mobila in pipera si va rog sa ma credeti ca i-mi luam niste boxe de "crapa podeaua" daca vindeam tot baitul,lacul,culorile pe baza de apa si sulurile de furnir natural pe care le-am sctricat pe tot felul de incinte.Un ex vechi aici : viewtopic.php?f=26&t=139405&p=1225451&hilit=reconditionare+sateliti#p1225451Alt ex unde nu s-a pus atat de mult suflet aveti...aici : viewtopic.php?f=14&t=140798&p=1240024&hilit=sateliti+homemade#p1240024 plusss alte porcarii pe care am stricat bunatate de material....dar a fost ce mi-am dorit. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Frumos lucrat Subiectiv vorbind : Imi place mult culoarea si cum a iesit. Spor si cu cealalta Multumesc frumos....dar cu cealalta numai este cazul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum