XAN77 Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 pentru mine nu se merita indiferent cat de ieftin este, eu nu folosesc nici o pensula, am o bucata de burete din care rup o bucatica cat imi trebuie, ung cablajul si arunc bucata de buret folosita. Si imi ajunge buretele ala al meu pentru vreo 100 de cablaje :smt003 , nu ma obosesc sa curat pensule etc. si in plus buretele ala nu lasa scame etc., solutia mea e destul de lichida si nu imi acopera gaurile fie ele si de 0.8. Deci mie mi se pare cel mai comod si ieftin, deci, care este... :smt003 Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 substanta aia verde se numeste solder masck Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 SPRAY PLASTIK ! asa dadeam la lucru peste circuite...ajuta si la circuitele care sunt foarte aproape de descarcari electrice foarte mari (circuite de comanda relee de putere, mediu ostil-turnatorii, mediu chimic)nu-mi amintesc numele ca mi-am schimbat firma Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 lac de protectie auto,tine si la schimbari de temperatura ,nu oxideaza cablajul,se usuca repede,e transparent, permite lipirea usoara la depanari ulterioare,incercat pe montaje care stau de mai bine de un an in intemperii, tub mare DUPLI-COLOR -RALLY CLEAR LACQUER- LAC TRANSPARENT AUTO-600ML- made in germany se gasea in metro.nu apar amprente pe cablaj.se poate da si pe componente,fara retineri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum