teleflyer Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 multi pasionati de cnc , printre care ma numar si eu, nu cumpara de pe ebay de frica taxelor, incurcaturilor cu transportul si in principal de frica... vanzatorilor neseriosi. pe de alta parte si mai multi au facut pasul acesta si de aceea experienta lor poate fi utila. daca ati cumparat de pe ebay tehnica liniara pt cnc si sunteti multumiti de ce ati primit si in general de cum s-a comportat vanzatorul, postati aici va rog numele vanzatorului si ce mai considerati relevant , sper ca in timp sa facem o lista de vanzatori seriosi si sa mai reducem din riscurile pe care le presupune genul asta de achizitie. stima Link spre comentariu
cnc_step Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 De obicei cand cumperi dupa ebay si nu primesti ce trebuie, primesti banii inapoi. Doar ca trebuie sa apesi pe "open case" dupa ce dai cateva mail-uri la vanzator, si vei primi banii instant inapoi. Teapa nu prea ai cum sa iei, decat pe produs de la chinezi. Costa 1$ produsul, iar transportul 300$. Si calitatea foarte proasta.Iar cand iei un produs folosit, trebuie sa-ti iei si o marja de risc, ca sa nu te astepti la ceva nou nout.Deci mai bine cumperi produse de soi folosite, decat noi chinezesti. Parerea mea.Pentru mine pana acum a fost sigur. Ce am platit, am primit, iar ce am platit si nu am primit ce era in descriere, am primit banii inapoi si am ramas si cu produsul. Si vorbim de vreo 1600$ in total pe vreo 6 actiuni.Singura problema era ca nu prea vindeau spre Romania (ca romanul se naste instant cu mana in buzunarul altuia, sau cu invidia pe frunte), dar s-au dumirit ca aici sunt destui bani de cheltuit in favoarea lor, si o parte mai suntem si cum trebuie. Link spre comentariu
bcristian Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Chestia cu 1 dolar produsul si 300 transportul e in principal o tehnica de a ajunge mai in fata la sortari dupa pret fara transport.Referitor la taxe, majoritatea pun facturi cu preturi mai mici, tocmai pentru a reduce taxele la cumparator.Atentie ca la noi taxele se platesc la valoarea produsului PLUS transportul.Nu intrebati de ce statul vrea TVA pe transport, dar asa e legea.TVA-ul e singura chestie de luat in calcul, taxele vamale (daca exista) sunt nesemnificative (2 - 3%). Link spre comentariu
cnc_step Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Inainte, daca aveai colet pana intr-o 100$, scapai de toate taxele.Acum de la 10$ in sus, platesti tot. Normal pe transport nu trebuia sa ia tva, dar s-a gandit un baiat destept de prost sa bage si acolo tva. Link spre comentariu
teleflyer Postat August 14, 2013 Autor Partajează Postat August 14, 2013 am gasit un vanzator de scule , holdere etc , nu am cumparat nimic de acolo dar are un rating de 99.5% la 16000 tranzactii ceea ce presupune ca e un vanzator serios. si preturile mi se par bune. http://stores.ebay.com/ctctools vad ca e o oarecare reticenta in a face recomandari de vanzatori, sper sa trecem peste asta si sa ne ajutam unul pe altul. Link spre comentariu
bcristian Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 CTC tools sunt ok. Vezi ca au si site propriu, cu preturi putin mai mici decat pe ebay si mult mai multe produse. Prin posta dureaza enorm transportul, dar pot sa trimita cu DHL pentru doar putin in plus - ultima oara cand am comandat era vreo 70 cu posta (care face peste 1 luna) si vreo 85 cu DHL (care face in jur de 1 saptamana). De asemenea, spune-i sa mentioneze pe factura INCOTERMS-DDU. Link spre comentariu
katran Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Un seller bun , de la care am cumparat regulat , este discount_machine ( Shars Tools ) . Are cam orice in materie de scule / portscule , in general cam toate accesoriile pentru strungari , frezori , etc . Transport ceva mai complicat ( cu posta e scump , mai degraba folosesti serviciile unei companii de freightforward ( Pegasus / firma care a inghitit fostul AtlasShipping ) . In materie de mecanica cnc , exista spartaplc , fa-system , dy-global ( ghidaje , suruburi , alea-alea ) . Transport rapid cu posta ( EMS ) sau DHL , nu costa exagerat si se misca repede . Selleri mentionati mai sus sunt verificati de mine serios , am cumparat de la ei de cel putin 10-15 ori , niciodata n-am avut probleme . cheers. Link spre comentariu
teleflyer Postat August 18, 2013 Autor Partajează Postat August 18, 2013 Un seller bun , de la care am cumparat regulat , este discount_machine ( Shars Tools ) . Are cam orice in materie de scule / portscule , in general cam toate accesoriile pentru strungari , frezori , etc . Transport ceva mai complicat ( cu posta e scump , mai degraba folosesti serviciile unei companii de freightforward ( Pegasus / firma care a inghitit fostul AtlasShipping ) . In materie de mecanica cnc , exista spartaplc , fa-system , dy-global ( ghidaje , suruburi , alea-alea ) . Transport rapid cu posta ( EMS ) sau DHL , nu costa exagerat si se misca repede . Selleri mentionati mai sus sunt verificati de mine serios , am cumparat de la ei de cel putin 10-15 ori , niciodata n-am avut probleme . cheers. ms katran, genul asta de info sper sa adunam aici. p.s. am pus si pt electronica un subiect in sectiunea respectiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum