Vizitator rechinucip Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 salutare , am o problema cu un laptop toshiba , se vede foarte slab ecranu , am bagat alt windows si tot asa, cre ar fi problema ??? Link spre comentariu
validae Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Nu are treaba calitatea imaginii cu sistemul de operare, ar trebui sa pui o poza cu ecranul sa vedem cum se prezinta defectul.Cel mai posibil sa ai probleme ori cu placa video ori cu conexiunile flexibile de la display.Nu ai mentionat ce se vede slab, iluminarea sau contrastul ? Link spre comentariu
florin mulies Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 problema dumneavoastra este una hardware. se vede mai inchis, mai intunecat, oricat de mult, chiar si la maximum avand luminozitatea din cauza lampilor.sunt vechi, obosite, au multe ore de functionare. Link spre comentariu
Vizitator rechinucip Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 degeaba pun poza ca nu se vede , trebe sa ma uit f.f.f. bine la el ca sa pot deosebi ceva pe ecran ,deabia am putut instala win. Link spre comentariu
florin mulies Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 deci sa intelegem ca ecranu are 1-10% luminozitate? daca puneti o sursa de lumina in el se vede? Link spre comentariu
Vizitator rechinucip Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 daca pun o sursa de lumina se vede unic mai bine dar tot slab Link spre comentariu
validae Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Ai probleme cu lampa CCFL sau reglajul luminozitatii Link spre comentariu
Vizitator rechinucip Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 am legat laptopu la tv samsung si acolo se vede ok . lampa acea se poate repara ???reglajul de unde se face ??? Link spre comentariu
validae Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Mergi la un atelier de reparatii si ti-o schimba, sau cauta pe forum poate e vre-un coleg prin zona care te poate ajuta. Link spre comentariu
Vizitator rechinucip Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 ok multumesc.o sa ma duc sa vad ce pot rezolva. Link spre comentariu
florin mulies Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 ar putea fi si mai simplu. de la invertor. nu te apuca sa desfaci lcd`ul pana nu verifici invertorul Link spre comentariu
Vizitator rechinucip Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 si cam ce as putea sa verific la el ??? Link spre comentariu
Meta-fizica Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Era util sa aflam ce model este laptopul.Un CCFL , 2 ...................... Link spre comentariu
florin mulies Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 verificati in primul rand tensiunile la invertor. incepeti prima data cu singuranta de la invertor, apoi daca aceasta este in regula verificati mai departe spre transformator. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Din cate am vazut problema este Hardware , deci mutat la sectiunea "Hardware". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum