Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buna

florindepenatorul

Postări Recomandate

Am primit un calculator Authentic AMDAMD-k6tm w/ multimedia extensions16.0 MB RAMDoresc sa il folosesc , sa pun o camera web pe el si un hard ca sa pot inregistra cca 1 saptamana.Acum are pe el un 2 hdd mici de pana la 10 gb.Am instalat placa usb, si am incercat sa pun un hdd extern de 250 gb , transced, dar imi cere driverul???Intrebarea este;Pot sa pun un hdd mai mare si cat de mare , ( are conexiunea ATA) si daca o sa gasesc un driver penru camera web.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

1

• florindepenatorul

1

• radioDJ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt ghicitori veritabile ceea ce solicitaţi dvs., fărăsă daţi absolut nici-un amănunt despre placa de bază,sistemul de operare şi modelul camerei web.Procesorul e un foarte vechi AMD K6 (anterior familieiK6-2/K6-3) la 166... 233 MHz, memoria de numai 16 Mbeste chiar sub limita rulării decente a unei aplicaţii maiconsistente sub Win 98SE (oare am ghicit sistemul deoperare ?). E foarte probabil ca bios-ul plăcii de bază sănu recunoască HDD mai mari de 30 Gb (şi această valoarereprezintă un caz fericit).După cum scrieţi, aş înţelege că aţi reuşit instalarea unei plăciPCI-USB, iar la introducerea unui dispozitiv USB vi se cere undriver. Citiţi ultima postare de aici:viewtopic.php?f=50&t=116527Încercaţi să mai adăugaţi memorie RAM acelui sistem(în total măcar 64 Mb), altfel orice dispozitiv USB de stocareva fi accesat extrem de greu.

Link spre comentariu

Deasemenea, un sistem asa slab nu prea are şanse să facă encoding in timp real, decât poate la o rezoluţie foarte mică, rezultând o imagine care nu vă va ajuta prea mult.Investiţie suplimentară in calculatorul ala nu se merită, mai ales că DVR-urile s-au ieftinit destul de mult, de pe la 250 lei puteti găsi aparate noi, care spre deosebire de sistemul Dvs. va consuma mult mai puţin curent şi vine cu un soft specializat pentru scopul propus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări