Vizitator georgejohn Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Salutare , desi am cont nou va urmaresc de ceva timp ca "guest" , cum spune si titlul acestui thread am nevoie de un amplificator si 2 boxe sau 4 nu de aceeasi putere , dar sa se auda bine pentru o curte si casa am un buget de +1000 de lei (10 milioane vechi) , la ce imi trebuie acestea pai la sfarsitul acestei luni am o nunta fiind fratele miresei si stau si la casa trebuie sa punem ceva mese in curte pentru invitatii etc , eu am un sistem de la genius 5.1 , dar nu sunt foarte multumit de el la volum mai mare se aude "inecat" , eu as avea nevoie de 2 boxe in primul rand cat de cat puternice si o a doua pereche pe 2 cai primele eu cred ca ar trebuii pe 3 cai , nu prea ma pricep la acest lucru ce mai stiu mai stiu de la un vecin de al meu care se pricepe in acest domeniu , chiar vroiam sa imi imprumute un amplificator si cateva boxe de al lui , dar si el este prezent la nunta aceea , ma rog ideea e ca nu prea vreau sa inchiriez vreau sa am si eu ceva mai bun pe o perioada mai lunga , daca sunteti amabili sa imi spuneti ce sa cumpar si de unde sa cumpar as fi foarte fericit.Sper sa fi postat unde trebuie.Va mutumesc. O zi buna. Link spre comentariu
romicap Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Amplificator 2x25W Sansui am7 si doua boxe TENTO ac401SE AUD DE NOTA 10 SI ARATA SI F. BINE doar 800 leiDaca va intereseaza dati MP Pun poze in cazul in care sunteti amator Link spre comentariu
Vizitator georgejohn Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Amplificator 2x25W Sansui am7 si doua boxe TENTO ac401SE AUD DE NOTA 10 SI ARATA SI F. BINE doar 800 leiDaca va intereseaza dati MP Pun poze in cazul in care sunteti amatorHmm nu stiu ce sa zic , nu prea stiu prea multe despre firma Sansui respectiv Tento , eu m-am axat spre Pioneer si Technics gasisem ceva pe un site un amplificator Pioneer A-447 la 320 ron si niste boxe Pioneer CS 775 la 390 ron ele arata bine insa nu stiu cat de bine se aud si functioneaza mai gasiem si ceva de la technics Technics SB-CS 70 , dar din nou nu stiu cum se aud sau daca sunt uzate prea rau . Link spre comentariu
romicap Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Exista 1001 variante....netul e mare si posibilitati de cumparare sunt cat cuprinde!Eu vand scule verificate si dupa parerea mea ,destul de bune dar, fiecare se orienteaza dupa cum crede de cuviinta asa ca succes si mult noroc! Link spre comentariu
Vizitator georgejohn Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Mi s-a sugerat amplificatorul Yamaha AX 550 , din cate am aflat si stiam despre ele e ok in pretul lui , dar nu stiu ce boxe s-ar potrivii pentru el si care sa se auda destul de ok pentru o sufragerie destul de mare . Astept si aici propunerile voastre. Link spre comentariu
Vizitator georgejohn Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Va multumesc pentru propuneri , dar am cumparat de ceva timp amplificatorul Yamaha ax550 si boxele Jamo d265 si sunt foarte multumit de ele , se aude foarte clar si tare in acelas timp sa vad cum se comporta in curte acum , oricum la volum de -30 DB nu poti sa stai in aceea sala a mea + ca se aude si in alte camere si afara . Link spre comentariu
adrian250786 Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 salut,am de vanzare un amplificator yamha ax-570 impreuna cu 2 boxe echipate cu ew-1205 de la bluetech 30 cm,si driver comp 34 s,sunet clar si puternic ideale pt camera cat si afara,lasa un mp daca esti interesat. Link spre comentariu
Vizitator georgejohn Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Nu stiu daca ai citit ce am spus , dar eu deja am cumparat ce am spus mai sus , dar poate pe viitor o sa mai cumpar ceva ca sa am de rezerva si nu numai . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum