Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

user manual packard bell easynote ares gm2w

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Are cineva un user manual la acest laptop packard bell easynote ares gm2w ?Astept un raspuns urgent ! Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

Buna ziua ! Dar stiti cumva cum se conecteaza la un monitor extern acest laptop,adica pe ce taste se apasa la laptop ca sa se cupleze la monitorul extern.....sa nu mai ramana pe display....pt ca pe display-ul lui nu apare nimic,nimic....este negru si vreau sa-l incerc pe un monitor extern (separat)....ca sa vad daca cant prob......cu display-ul sau are prob......cu cipsetul placi video ..... :da Eu unul am incercat cu urmatoarele taste ( fn+f3 ) ,dar fara nici un rezultat......adica nu se cupleaza la monitor.... Uitati va adaug si o poza cu tastatura laptopului in cauza...ca sa vedeti cum arata.Astept un raspuns de la dvs !!! Multumesc mult !!!

Link spre comentariu

Buna ziua ! Va anunt ca nu mai am nevoie de acest user manual al laptopului...pentru ca mi-a adus probietaru manualul de utilizare al laptopului.....dar tot fara succes....pentru ca are cipsetul omorat...asa ca trebuie ori sa-si gaseasca un cipset ori daca nu trebuie sa-si gaseasca o placa de baza cu totul..... :da Va multumesc pentru efortul depus de dvs !!! O zi minunata va doresc si nu un ultimul rand,la multi ani tuturor care poarta numele de Maria,Marin,Marian etc...... :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări