Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ultrasunete

danutz-

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danutz-

4

• Spitfire

2

• Marian

2

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Contra cainilor vecinilor ti-ar trebui un ,,dog chaser" dar cu iesirea pe un tweeter de 10-20W nu jucaria aia de 5mm.Si binenteles cu amplificarea necesara unui difuzor de putere. Daca-l combini cu un releu acustic, astfel incat sa functioneze doar cand latra cainii (se evita efectul de adaptare la stres) atunci poti avea rezultate.Eu mai pastram petarde de la sarbatori si cand ma enervau cainii vecinilor noaptea, ieseam afara si lansam cate una-doua spre cotetul jigodiei.Dupa cateva bombardamente, jigodia asocia exploziile cu latratul si se potolea.Daca ma intrebati cum reactionau vecinii, va pot spune ca devreme ce erau asa nesimtiti incat sa suporte latratul jigodiei toata noaptea fara sa iasa sa-l potoleasca, nu ar fi trebuit sa fie deranjati prea mult nici de cateva pocnitori.

Link spre comentariu

eu zic sa te muti la oras! e MUUUUUUULT mai "liniste"! asta daca poti sa traiesti cu sirenele de politie si ambulanta, claxoanele nerabdatorilor de la semafor, tramvaiele, cu vecinu' de la parter care renoveaza apartamentu.. etc!!!si eu cred ca ai o problema! daca politia nu se baga, inseamna ca nu deranjeaza asa tare carciuma! daca deranja asa tare existau sesizari din partea mai multor vecini, deci politia era obligata sa intervina!acuma ca fiecare! si eu am avut probleme cu un vecin, al carui caine ma deranja exagerat de tare! in toiul noptii al 'reacu caine incepea sa urle! pe la 1 ~ 2 noaptea! dupa lungi discutii cu peretii si gardul vecinului, sti cum am rezolvat situatia?SIMPLU! M-am facut ca dau telefon la politia animalelor :ras: si ca ii fac reclamatie (astfel incat sa ma auda) si SURPRIZA! a doua zi cainele buclucas era mutat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări