Rx-Tx Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Buna ziua,Sunt interesat de achizitionarea unei statii portabile dual band si am gasit acest model.Sunt pe forum posesori ? Ce parere aveti despre aparat ?Multumesc Link spre comentariu
M1cutzu Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Am avut UV-5R, o varianta mai veche putin. Daca nu te deranjeaza ca e mai greu de programat (si nu poti pune nume canalelor programate) fara cablul de programare si ca are o rezistenta la intermodulatii scazuta, e o jucarie superba la cat costa. Acum am UV-B5, am scris aici cateva despre diferentele fata de UV-5R: http://radioamator.eu/showthread.php?58 ... feng-UV-B5 Link spre comentariu
Lantean Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Eu detin un UV-5RA+ care este cam acelasi lucru. Pana acum nu am avut probleme cauzate de intermodulatii , statia este foarte sensibila la receptie iar la pretul la care se gaseste este un best buy.Inca nu am avut ocazia sa testez un UV-B5 dar sper sa am in viitor, despre ea am auzit doar lucruri bune dar totusi e o portabila ieftina si nu trebuie sa te astepti sa fie la fel de buna ca una "mai de firma".Pana acum la cea pe care o detin nu am ce sa-i reprosez, isi face treaba cu brio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum